Ništa novo u Londonu, Arsenal gubi svoje bisere!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 29.06.2020.
12:14
Izvor: Sportske.net

Napadač bez dogovora sa svojim matičnim klubom.

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

"Tobdžije" su osigurale plasman u polufinale kupa Engleske i zakazali susret sa Mančester Sitijem, tako da nada za Evropom i dalje živi. Ali kratkog 'životnog veka' bi mogla biti saradnja sa Folarinom Balogunom.

Napadač američkog porekla je jedan od najvećih talenata u omladinskom timu "tobdžija", ove sezone je zabeležio čak 10 golova na petnaest utakmica rezervne PL lige.

Prošlog januara je navodno odbijena i ponuda Brentforda u visini od pet miliona funti, očekivalo se da dobije neki minut i u prvom timu Arsenala, ali dogovori oko nove saradnje su pali u vodu.

Njegov ugovor ističe naredne godine, uslovi za produžetak nisu dogovoreni te će mladi napadač, kojeg upoređuju sa Obamejangom po stilu igre, verovatno napustiti klub tokom predstojećeg prelaznog roka.

Interesovanja ne manjka, ali brine to što će "tobdžije" izgubiti još jednog talentovanog igrača, kao što je ranije bio slučaj sa Gnabrijem i Benaserom.

Bonus baner
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Monday, 29.06.2020
13:27

Pojavio se celsi izbacio ih iz borbe za titulu, pojavio se city izbacili ih iz borbe za top4, ako se pojavi jos jedna plastika odose oni u cempionship