Ništa novi ugovor, Tevez fokusiran na trofeje

Autor: Beta Beta
utorak 20.01.2015.
20:18
Izvor: Beta

Menadžer Karlosa Teveza poručio je da Argentinac nema nameru da pregovara sa Juventusom o novom ugovoru u narednih godinu dana što praktično upućuje na to da će iskusni napadač na leto biti prodat.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Agent fudbalera Juventusa Karlosa Tevesa izjavio je danas da njegov klijent neće do kraja ove godine pregovarati sa šampionom Italije o novom ugovoru.

Teves ima ugovor s Juventusom do juna 2016. godine, ali je nedavno kazao da ne želi da potpiše novi što je povećalo spekulacije medija o tome da želi da se vrati u domovinu, Argentinu.

"Tema Karlosovog ugovora biće pokrenuta za godinu dana, ne pre toga. Onda ćemo videti. Karlos mi je rekao da u ovom trenutku jedino želi da se koncentriše na Skudeto, Ligu šampiona, da osvoji sve što može. Želi titule s Juventusom i, naravno, Ligu šampiona, to mu je san", rekao je Kia Jorabčijan za italijanske medije.

To praktično ne menja ništa u priči oko Karlosa Teveza jer Juve neće dozvoliti da Argentinac uđe u poslednjih šest meseci ugovora.

Realnija je varijanta da će se o eventualnom produžetku saradnje ili prodaji razgovarati tokom leta tekuće godine kako bi "Bjankoneri" zaradili ukoliko Tevez nije spreman da produži ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ggmuchod
Wednesday, 21.01.2015
11:58

Pitanje je koliko mogu da zarade od Boke.. Jedino ako ima neki talentovan igrač pa da se mijenjaju jer čisto sumnjam da može Boka mnogo..