"Nindža" pao u zaborav, nova šansa u Turskoj?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 06.09.2020.
15:48
Izvor: Sportske.net

Kod Kontea nema mesta.

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Rađa Naingolan je leta 2018. godine stigao u Inter sa epitetom jednog od najboljih veznih igrača u Seriji A, plaćen je čak 38 miliona evra Romi.

U prvoj sezoni u klubu je bio solidan, sedam golova na 36 nastupa, a onda je došao Konte, koji nije video Belgijanca u svojim planovima.

Popularni "Nindža" je na kraju zavšrio u Kaljariju na pozajmici, u klubu u kojem je svoje ime i stavio na fudbalsku mapu Evrope.

Sve do prekida sezone, čini se, igrao je jako dobro i bio je pravi motor Kaljarija, koji je dugo bio najprijatnije iznenađenje lige.

U finišu sezone je ipak, zajedno sa timom sa Sardinije, pokvratio utisak, ali sakupio je 29 nastupa u svim takmičenjima, postigao je šest pogodaka i bio je proglašen za najboljeg igrača Serije A u novembru.

Nažalost, ni te dobre partije nisu kupile Kontea, Belgijanac je na izlaznim vratima kluba, a dva tima pokazala su interesovanje za njegove usluge.

baner

Turski Galatasaraj se raspitivao za "Nindžu", voljni su da ga dovedu na pozajmicu sa pravom otkupa, ali "Neroazuri" traže 18 miliona evra i žele odmah da ga prodaju.

U igri je ponovo i Kaljari, predsednik Đulini radi na tome da vezistu ponovo vrati na Sardiniju.

Videćemo kako će se sve završiti, Naingolan sada ima 32 godine, karijera mu je već neko vreme u padu, prava je šteta što nakon blistavog perioda u Romi nije uspeo da se snađe ne "Meaci".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 07.09.2020
09:54

Nije trebao ici iz Rome

avatar
Gile sile pravi
Sunday, 06.09.2020
19:02

Ko je vise lud da ga pozajmljuje i placa polovinu njegove plate. Kako taj Kaljari moze da trazi ponovo neku pozajmicu, uzeli su 37 miliona evra ukupno za Barelu i sad im je puno nekih 15 miliona da izdvoje za Naingolanov igracki karton. nista im vise ne treba pozajmiti oni bi bukvalno da Inter pozajmljuje Naingolana do kraja svog ugovora i da ga posle uzmu za dzabe