Niko Kovač dosađuje upravi Bajerna: "Dovedite mi Srbina!"

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.02.2019.
16:32
Izvor: Sportske.net

Hrvatski strateg uporan, hoće srpskog reprezentativca u redovima svoje ekipe.

Epa/Christian Bruna
Epa/Christian Bruna

Povezane vesti

Luka Jović je hit sezone u Nemačkoj, najbolji je strelac lige sa 14 golova, skrenuo je svojim partijama pažnju velikog broja klubova, svi su svesni da ovakva statistika nije slučajnost, bivši fudbaler Crvene zvezde ima 21 godinu i egzekuciju prekaljenih golgetera.

Jasno je da će Frankfurt otkupiti njegov ugovor od Benfike za 12 miliona evra, ali bi već na leto mogli da ostanu bez njegovih usluga.

Za Jovića je ozbiljno zainteresovana Barselona, pisali smo danas da je Suarez na meti kritika i to sa punim pravom, čini se da je pravo vreme da Barsa angažuje novog špica, Jović ispunjava sve uslove da bude naslednik urugvajskog golgetera.

Ali, neće Katalonci imati lak zadatak, kako Jovića traže i Čelsi i madriski Real, ali i minhenski Bajern.

Bavarci se odavno dovode u vezu sa srpskim napadačem, upravo zbog Nike Kovača, koji je Jovićem sarađivao u Frankfurtu.

Hrvatski trener, koji je preokrenuo situaciju u klubu i sva je prilika da će se još neko vreme zadržati u Bavarskoj, navodno već neko vreme urgira kod uprave da otpočnu pregovore oko angažovanja momka koji je ponikao u Zvezdi.

Luka Jovic

I Jović je sa druge strane u par navrata govorio biranim rečima o Kovaču, jasno je da je obostrana želja za ponovnom saradnjom, ali videćemo ko će prvi do srpskog fudbalera.

Pričalo se da bi Ajntraht pristao na oko 45 miliona evra, sada su zahtevi izgleda porasli, procenjuje se da bi zainteresovane strane mogle da ga dobiju za 50 miliona evra.

Bilo kako bilo, pred Jovićem je blistava budućnost, mogao bi da izraste u jednog od najboljih evropskih napadača, što bi bez sumnje bila ogromna stvar i za reprezentaciju Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
johny_Juve
Thursday, 21.02.2019
18:38

Super za reprezentaciju za koju ne igra. Joj bre Krstajicu....

avatar
tomi selbi
Wednesday, 20.02.2019
23:57

ako ga dovedu, nista od Zvezdinih 5%...

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 20.02.2019
21:33

Bayern je sigurno najbolja opcija za njega, siguran sam da bi imao vise prostora nego u Realu i Barsi a uz to ostaje u Njem.

avatar
Z
Wednesday, 20.02.2019
20:40

Msm da je Bajern najbolja opcija za njega. Leva ulazi u pozne godine, Bundesliga mu lezi, Bajern podmladjuje ekipu, bivsi trener mu je tu....sve se nekako uklapa

avatar
Mladen
Wednesday, 20.02.2019
19:01