Nikad zadovoljan! "Talisman" Konte opet kritikuje Inter, da li je ovo zamena za Lautara?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 16.02.2020.
09:04
Izvor: Sportske.net

Još jednom nezadovoljan, uporedio Inter sa drugim klubovima, večeras ga čeka Lacio, prava je "talija" kada su oni u pitanju!

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Antonio Konte ne miruje. Pred večerašnji derbi sa Laciom, ponovo je izrazio nezadovoljstvo, ovoga puta informacijama o odlasku Lautara Martineza.

Naime, Konte zamera "nekima" iz Intera da suviše pričaju o prelaznom roku.

"Drugi klubovi ćute", ponovo kritikuje Konte koji je posle nekoliko istupa u javnosti, izazvao podozrenje dela kluba, ali je isterao svoje u januaru, doveli su mu četvoricu igrača.

Ipak, kada je u pitanju Lacio, Konte je pravi talisman.

Zanimljivo, nikada u karijeri kao trener nije izgubio od Rimljana. ima pet pobeda i dva remija. Jedina dva tima u Seriji A protiv kojih ima više uspeha su Udineze, devet mečeva bez poraza, i Parma od koje nije izgubio u svih osam mečeva.

Inter bi mogao da u Rimu napravi veliki korak ka tituli, mada daleko od toga da će bilo šta biti odlučeno. Oni su svoju čuvenu titulu izgubili na "Olimpiku" 2002. kada su u poslednjem kolu poraženi od Lacija, a Konte se tada radovao kao kapiten Juventusa poslednjeg dana sezone.

Ali, recimo i to da Inter u ovoj deceniji dobro prolazi na "Olimpiku", dobili su pet utakmica od šest, i imaju tri pobede u nizu.


Baner


Vratimo se prelaznom roku, posle suspenzije Lautaro Martinez će ponovo biti danas u timu, Argentinac je izgleda odlučio da ode u Barselonu, ako Katalonci plate klauzulu. Zamena bi mogao da bude Obamejang iz Arsenala, koji ulazi u poslednju godinu ugovora, ne želi da ga produži, pa suma koju navodno Arsenal traži, 85 miliona evra deluje nerealno i sigurno da će za mnogo manji novac prodati Gabonca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Sunday, 16.02.2020
14:09

Manji novac za Obamu? Tesko

avatar
Gile sile pravi
Sunday, 16.02.2020
12:15

50 miliona evra za Obamejanga i da kazu hvala Marota na saradnji. inace ce Marota da ga nagovori. da saceka jos godinu dana od sledeceg leta i uzece ga u zadnjih 6 meseci za nekih 20 miliona evra - kao i Eriksena, sto se Lautara tice neka ide. Obamejang je zver zveri jeste da ima 30 godina. ali moze da ugra jos cetiri godine bez problema. zato sto su mu fizicke sposobnosti extremu iznad ostalih igraca. Obamejanga je najbrzi napadac na svetu. Inter za Lautara moze da uzme 120 miliona evra. dok za Ikardija ukupno 75 milona od PSZ kojeg ce sa kupi da mu ostane u klubu a ne da ga menja za istrisenog pjanica. to je ukupno 195 miliona evra. Pa onda i ostali koji idu tip-a Perisic. Naingolan. Zoao Mario. Dalbert. i pare za Politana na leto od Napolija, stim sto je Djenova obavezna da plati 18 miliona evra za Pinamontija tu ima Inter sa kasira na ove igrace jos 80-90 milona evra. sto znaci da Inter sledece leto kasira 280-290 milona evra. mama mia sto ce sve da kupe, spremite se Serijasi B

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 16.02.2020
11:36

2002 , dobra godina , odlican Lazio , Veligden ( Uskrs ) , 5ti maj ... Milina ...

avatar
The_Matrix
Sunday, 16.02.2020
11:05

Lose si preveo vlado. Rekao je " drugi pricaju, a ova uprava dobro radi i u tisini zavrsava poslove. Lautaru je glava na mestu i ove spekulacije ga nece poremetiti"