Nikad u Juventusu, ali od leta ni u Napulju!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.02.2020.
23:46
Izvor: Sportske.net

Nema sumnje da će se na leto brojne ekipe otimati oko njegovog potpisa.

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Sudbina štopera Napolija Kalidua Kulibalija je u ovom trenutku neizvesna, kako se u Napulju na leto očekuje veliki broj promena.

Jasno je da bi ga u svojim redovima rado video veliki broj ekipa, među kojima je bez sumnje i Juventus, koji sa klupe predvodi njegov bivši trener Mauricio Sari.

Ipak, Kulibali, za razliku od Gonazala Iguaina, nije spreman na "izdaju", istakao je da nikada ne bi obukao crno-beli dres kluba iz Torina.

Italijanski novinar Valter De Mađo je otkrio detalje iz razgovora koji je imao sa štoperom Napolija, a istakao je i da bi sjajni Senegalac ipak prihvatio određene ponude da napusti Napulj, iako je veoma zadovoljan pod Vezuvom.

"Ne, nikada, dobro mi je u Napulju", rekao je Kulibali pomenutom italijanskom novinaru na pitanje o prelasku u Juventus, još pre par godina, kada je Mauricio Sari napuštao "San Paolo".

Kulibali

Otkrio je ipak da bi ponude četiri tima mogle da ga nateraju da napusti Napoli.

"Otišao bih samo u jedan od sledeća četiri tima, Real Madrid, Mančester siti, Barselonu i Pari sen Žermen", istakao je Senegalac.

Dakle, dva najveća španska kluba i dva kluba sa finansijerima sa Bliskog istoka bi mogla da ga ubede da promeni sredinu.

Šuškalo se da ga Real prati i da u njemu vidi zamenu za Ramosa, činjenica je da sva četiri kluba imaju problema na mestu štopera, PSŽ će najverovatnije ostati bez Tijaga Silve, Siti ima ogromnih problema u zadnjoj liniji, dok Barsa može suštinski da se osloni samo na Pikea i Lenglea, a čak je i pomenuti dvojac pokazivao određene slabosti u prethodnom periodu.

Baner

Čini se da bi Kulibali savršeno odgovarao svim pomenutim ekipama, ostaje da se vidi ko će biti najbrži i najkonkretniji, ali se stiče sve jači utisak da će Kalidu Kulibali od narednog leta igrati u novoj sredini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke