Nije više "BBC", nego "CC"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.04.2015.
10:34
Izvor: Sportske.net

Za nedelju dana je od momka sa dobrim mestom za gledanje utakmica Reala stigao do spasioca. Kakva je budućnost Meksikanca? Šta je plan Reala, šta Junajteda?

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Gol protiv Atletika i dva protiv Selte, ostavili su Real u trci za odbranu evropske titule i Primeru.

"Ćićarito" je iskoristio Benzeminu povredu i izašao u prvi plan, Meksikanac će svim silama probati da ostane u Madridu naredne sezone. Naravno, španski mediji ohrabruju Real u kupovini Ernandeza ali vreme ističe.

Postoji klauzula po kojoj Real može da otkupi ovog napadača za 20 miliona evra, ali do 30. aprila.

To se neće desiti, no u Madridu će razgovarati sa Junajtedom da im produže rok, kako bi imali jasniju sliku na kraju sezone. Sad Ernandez će probati sa svoje strane da učini sve kako bi produžio boravak u Španiji.

Uz to, on se nada da će Mančester Junajted spustiti cenu.

Engleski mediji tvrde da Van Gal nije impresioniran i da on jednostavno ne vidi Ćićarita u timu naredne sezone. Zbog toga je i Junajtedu u interesu da ga proda, ali teško će spustiti cenu.

"Đavoli" se nadaju da Ernandez može da bude deo paketa po kome bi se Bejl preselio na "Old Traford", ali to je malo verovatno.

Postoji i jedna vrsta dogovora između Reala i agenta ovog fudbalera, da se o svemu priča posle 6. juna, kada se "Los Blankosi" nadaju da će osvojiti novu evropsku titulu. Ako se to desi, Ernandez bi mogao da bude otkupljen, čak i po ceni od 20 miliona evra, jednostavno na neki način će to biti nagrada, makar tako tvrdi "AS".

Više niko ne priča o triju "BBC", sada je u modi "CC", odnosno početno ime Ronaldovog imena i Ernandezovog nadimka. Benzema bi trebalo da se oporavi do duela sa Juventusom, ali koga briga, Španija priča o Ćićaritu.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mungos
Tuesday, 28.04.2015
11:52

Opet nece igrati kad se Benzems oporavi, a steta je dz sedi na klupi

avatar
Делија_момак
Tuesday, 28.04.2015
11:01

Ћићарито заслужује да остане у Реал Мадриду. Перез би направио фантастичан потез јер би Реал добио много. Дечко је као створен за џокера. Уђе у другом полувремену и да гол или два и донесе бодове свом тиму. Тако је и у Јунајтеду радио. Поготово у лошој сезони кад је Мојес био тренер

avatar
JUVENTIN
Tuesday, 28.04.2015
10:38

Cicarito je fantastican i vrlo podcenjen fudbaler,izuzetna pozrtvovanost i osecaj za gol