Nije sve Mendešovo zlatno, opekao se i Murinjo

Autor: Stefan Matić
sreda 21.10.2020.
11:54
Izvor: Sportske.net

Treba i osigurati trenutno najbolji tandem u PL.

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Totenhem je tim koji ove sezone igra dosta dinamičan i efikasan fudbal.

Tandem Son-Kejn je u potpunosti sazreo, engleski napadač pokazuje izuzetan dar za asistencije. Sa povratkom Bejla "pevci" se nadaju da mogu biti konkurenti za sam vrh PL.

Murinjo se izgleda pokajao što je poslušao Mendeša oko mladog Žedsona. Portugalac je stigao iz Benfike tokom januara na pozajmicu od 18 meseci, ali izgleda da se povratak sprema već po kraju ove godine.

Veznog fudbalera su 'oteli' ispred Vest Hema koji je imao utanačene uslove, ali super-agent Mendeš je hteo da 'učini' svom sunarodniku u Totenhemu. Ovo nije prvi put da saradnja dva poznata Portugalaca krene po zlu, setimo se i neuspešne pozajmice Kolumbijca Falkaa kada je "Posebni" vodio Čelsi.

El Tigre je odigrao svega desetak utakmica sa jednim postignutim golom.

Son Hari Kejn Totenhem Vest Hem

Drugi, mnogo važniji posao jeste onaj oko budućnosti Hjong-Min Sona.

Korejanac je fenomenalan ove sezone, ima 28 godina te se pominje novi produžetak ugovora. Postojeća saradnja sa Totenhemom datira do 2023. godine.

Ukoliko prihvati novi ugovor bio bi među najplaćenijima zajedno sa Kejnom i Ndombeleom koji prihoduju oko 10.4 miliona funti na godišnjem nivou. Jasno da Son to i zaslužuje, videćemo da li ovaj Totenhem može do barem jednog trofeja ove sezone.  

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke