Nije se snašao ni u Barseloni, ni u Liverpulu - Sledeća stanica Istanbul?

Autor: Stefan Matić
petak 29.03.2019.
23:22
Izvor: Sportske.net

Kolumbijac se nije navikao na tempo u Premijer ligi.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Jeri Mina je štoper od koga se dosta toga očekivalo posle uspešnog izdanja za reprezentaciju Kolumbije na minulom Svetskom prvenstvu u Rusiji gde je postigao neverovatnih tri gola.

I pre samog prvenstva Kolumbijac je imao dogovoren transfer u Barselonu, ali se na "Kamp Nou" nije najbolje snašao - odigrao je samo pet mečeva za španski tim pre nego što bi avgusta 2018. godine bio otkupljen od strane Evertona.

Samo privikanje na klub i grad Liverpul jesu obeležile brojne povrede Mine te je do sada uspeo da zabeleži samo dvanaest mečeva za tim sa "Gudison Parka".

Za skočnog defanzivca interesovanje je pokazao turski Fenerbahče, pošto će njihov štoper Martin Škrtel najverovatnije krenuti putem Serije A i pojačati Parmu naredne sezone.

Klub iz Istanbula se nalazi u nezapamćenoj situaciju pošto se nalazi na 13-toj poziciji a još uvek nije osigurao ostanak u turskoj Super Ligi.

Jeri Mina

Kolumbijac ima ugovor do 2023. godine a mediji iz Turske najavljuju da će Fener pokušati da ponudi pozajmicu sa opcijom otkupa na kraju sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 30.03.2019
08:21

A od MANU su trazili 40mil za njega bas komedija znao sam da nije dovoljno dobar. Eto im sada cvrc

avatar
Barcelonista
Saturday, 30.03.2019
01:53

A obecavao je....