Nije samo Rodrigez, Anćeloti želi još trojicu "Kraljevića"!

Autor: Stefan Matić
nedelja 02.06.2019.
23:55
Izvor: Sportske.net

Aurelio de Laurentis planira ozbiljno da ojača svoj tim.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Napolitanci su napravili svoje planove za predstojeće transfer leto, sudeći po njima bitno je samo da igrač igra u Madridu.

Već smo pisali o interesovanju za velike zvezde poput Dijega Košte i Džejmsa Rodrigeza, međutim oba posla bi itekako koštala tim sa juga Italije koji nije poznat po nenormalno visokim.

Španski AS piše kako vicešampioni Italije takođe planiraju da dovedu trojac iz Reala koji je u senci od povratka Zidana na "Bernabeu". Radio se o Daniju Sebaljosu, Teu Ernandezu i Markosu Ljorenteu!

Dva kluba imaju odličnu saradnju već godinama unazad, pre par godina su u "kraljevsko-belom" paketu doveli Iguaina, Albiola i Kaljehona.

Dani Sebaljos Marko Asensio

Da li nam sledi repriza pomenutog transfer pokušaja ostaje da se vidi, svakako da bi pomenuti trio dobio više minuta i prilike na "San Paolo" stadion nego li u Madridu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 03.06.2019
15:16

Da, da, kako da ne, bas Napoli ima toliki novac.

avatar
Anonymous Official
Monday, 03.06.2019
02:52

E kad bi Napoli bio bas toliko pun para...

avatar
ViniciusJR
Monday, 03.06.2019
00:18

Sebaljosa nikako ne bih prodavao, decko je jos mlad, ima potencijala, odigrao je neke jako dobre meceve, i za rotaciju bi bio odlican. Isto tako, Teo nije dobio normalnu sansu, kao alternativa Marselu bi bio sasvim ok. Jer je jasno da ako vec Marselo ostaje, da ce biti prvi lijevi bek, i davati sad neke ogromne novce za Mendija ili nekog drugog, da bi bio alternativa, glupo.