Nije samo "novi Ronaldo", ovo su još pet pojačanja za novi "Ćolov" Atletiko!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 20.06.2019.
10:15
Izvor: Sportske.net

Napravili su već dva dobra poteza, a sada kompletna odbrana ide na renoviranje.

EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO
EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Povezane vesti

Simeone je završio dva velika posla, pitanje je dana kada će Žoao Feliks stići u Madrid, za njega će biti plaćena klauzula, i biće zamena za Grizmana.

Sa druge strane, dogovoren je i dolazak Markosa Ljorentea iz Reala, za oko 40 miliona evra. I tu je jasno, bivši mladi španski reprezentativac je zamena za Rodrija koji je blizu Sitija.

To je tek početak, odbrana je u prvom planu, stigao je Felipe iz Porta, prvi štoper, potreban je još jedan, pošto će Himenez i Savić ostati, po svemu sudeći to će biti još jedno Realovo dete, Mario Ermozo. "Jorgandžije" imaju dogovor sa igračem, ne i sa Espanjolom, Real ima klauzulu da može da otkupi svog bivšeg fudbalera, ali oni neće stajati komšijama na putu. Ermozo je već poručio čelnicima katalonske ekipe da želi da ide i čini se da će Espanjol popustiti.

Ostaju bokovi, veterani Huanfran i Luis Felipe napuštaju klub. Doduše, Brazilac se nada ponudi da ostane, ali to je malo verovatno, naime Simeone traži jednog desnog, i dva leva beka.

Semedo iz Barse za desnu aut liniju je preskup, Hisaj iz Napolija je prvi pik, čini se da Napolitanci žele Albanca da prodaju van Serije A, da ne završi u Juventusu. Suma je oko 20 miliona evra, Španci su nudili 15, ali bi uz bonuse posao mogao da bude završen.

Levo su Madriđani želeli Brazilca Lodija, no, on ima problema sa ugovorom i vlasništvom, Atletiko Paranaense traži veliki novac, jer ima samo procenat od prodaje igrača, dok agenti traže svoje.

Realnija opcija je Hesus Galjardo, iskusni reprezentativac Meksika, on ima 24 godine, ali mnogo utakmica u nogama, nastupa za Ameriku.

Atletiko čeka i odluku njegovog zemljaka kapitena Porta Ektora Erere, njega hoće Totenhem, Arsenal, Galatasaraj, kapiten Meksika je slobodan igrač, u pitanju je veliki novac, odlučiće u narednih desetak dana.

Još jedna varijanta za levog beka je Rajan Bertand iz Sautemptona, koga hoće i veći klubovi PL.

U svakom slučaju, ostaju uz pomenute štopere, još i golman Oblak, Saul, Koke, Lemar, Morata, Dijego Košta, Korea, Parti, Vitolo, Kolumbijac Arijas, pa će "Kolčonjerosi" ponovo imati jak tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Thursday, 20.06.2019
19:03

Treba da probaju da dovedu Menijea ili Tripijea za desno i mozda A. Sandra za levo. Milenkovica da upare sa Savicem i Himenezom (ako ne ide), sto se veze tice steta za Rodrija ali da im nije bar pobegao Erera bila bi to fina centrala sa Kokeom i Nigezom. Ja generalno ne gotivim Kostu ali sa ovim malim Feliksom su objasnili...

avatar
JC\'90
Thursday, 20.06.2019
11:26

Trebaju da probaju da dovedu Junior Fripa za levu stranu i jos jednog dobrog stopera.