Nije istina da se ne pitaju, Ronaldo i Mesi sugerisali glavna pojačanja za naredno leto!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 17.11.2019.
10:11
Izvor: Sportske.net

Barselona i Juve moraju da uzmu njihove želje u obzir.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Juventus i Barselona se prilikom pojačanja konsultuju sa glavnim zvezdama, Ronaldom i Mesijem. Iako je Kristijano sada ljut zbog zamena na prethodnim mečevima, nema ni govora o tome da ga Juventus pusti ili da uđe u sukob sa njim.

On i predsednik Anjeli imaju sjajan odnos, prvi čovek konsultuje Portugalca koji njemu najviše veruje u Juventusu i oko pojačanja. Radi se o tome da Juventus sprema veliki novac za leto, poznato je da žele da dovedu jednu veliku zvezdu koja bi u budućnosti i igrački, ali možda više marketinški zamenila Ronalda.

Pominjana su mnoga imena, ali čini se da su u klubu prelomili. Naime, sve karte će baciti na Pogbu. Na ruku im ide i to što je Francuz veoma raspoložen da se vrati, što Rajola radi na transferu i što je Pogba spreman i da smanji primanja kako bi ponovo zaigrao za klub gde ga posmatraju kao božanstvo.

Pita se Junajted, ali u Juventusu veruju da Englezi neće imati izbora, Pogba ulazi u poslednje dve godine ugovora.

U Barseloni, iako sam Mesi demantuje da ima uticaja pričaju da se bez njegovog parafa ne može dovesti nijedno veliko pojačanje i da je Argentinac veoma glasan, u savezu sa Pikeom, kada treba pomerati konce unutar ekipe.

U ovom trenutku, Mesi smatra da je najveći problem štoper, da bilo kakvo iskakanje Pikea i Lenglea pravi veliki problem. Umtiti nije isti igrač posle povrede kolena, produžio je ugovor i ne želi da ode, iako Valverde ne računa na njega.

Barselona želi svim silama Škrinjara iz Intera, ta mogućnost dolazi u obzir jedino, ako, kako se priča, Inter kupi Kulibalija iz Napolija, ili eventualno dovede Vertongena iz Totenhema. Takođe, Italijani pišu da bi Slovak u tom slučaju postao jedan od najskuplja tri štopera u istoriji, uz Megvajera i Van Dajka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenadd
Sunday, 17.11.2019
20:09

Barsa je tu gde jeste jer politiku i vode Pike, Valverde i Buskec...tri soma...a ovo za bozanstvo uvezano sa Pogbom je presmesno, zna se koji igraci su se smatrali bozanstvom, Del Pjero, Toti, Gigs i sl , svakako ne Pogba

avatar
Logika i argumenti
Sunday, 17.11.2019
17:18

Za Mesija je i razumljivo al sta ovaj da sugerise...Mozda ko ce bolje da ga pogodi loptom u 16 metara?

avatar
Barbosa7
Sunday, 17.11.2019
14:24

Škrinjar bi u premijer ligi izgledao smješnije od Lindelefa,ljetos na pripremama su ga izluđeli Mančesterovi dječaci Čong,Grinvud i Gomes.

avatar
Amalainter
Sunday, 17.11.2019
13:41

Ne kazem da je Skrinjar bolji od Van Dajka (jos uvek) ali taj Megvajer realno nije mu ni do kolena..A ako on vredi toliko para onda vredi i Skrinjar a da ne pricamo o De Vriju koji ove sezone briljira