Nije gotovo, Nedved raspalio maštu Juventina, tri opcije!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.08.2018.
08:35
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek sportskog sektora izazvao euforiju rečima da prelazni rok nije završen kada su dolasci u pitanju. Šta sprema Juventus?

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Posle povratka Lea Bonućija u klub koji je iritirao većinu navijača, oglasio se Pavel Nedved.

Potpredsednik i legenda Juventusa, prvi čovek sportskog sektora rekao je da prelazni rok nije završen.

Naime, on je posle potpisa Bonućija izjavio da je Liga šampiona, kao i dupla kruna cilj svake godine i da se to ne menja, a demantovao je da je Juve završio sa dovođenjem igrača.

"Nije gotovo...", bio je zagonetan Nedved i raspalio maštu navijača.

Prema tvrđenju nekih medija, tri su opcije, jedna da Juventus nekako privoli Pereza da im proda Marsela, što bi značilo transfer Aleksa Sandra u Pari Sen Žermen.

Međutim verovatniji je dolazak veziste. Navijači i dalje sanjaju Pogbu, Juve je spreman da žrtvuje još nekog igrača kako bi vratio Francuza u klub, a alternativa ostaje Milinković Savić.

"Mesađero" piše da se Simone Inzagi boji da Juventus skuplja novac i da će praktično pred prvenstvo kupiti Srbina, odnosno da Lacio neće imati vremena da reaguje.

Bilo kako bilo, Juve je do sada uz Ronalda, vratio Bonućija, doveo Kansela, Džana, Matiju Perina, Spinacolu, ispratio Lihštajnera, Asamou, Iguaina, Mandragoru, Kaldaru koji nije ni debitovao u zvaničnim mečevima, a očekuje se da još prodaju Sturara i najverovatnije Marka Pjacu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex#10
Friday, 03.08.2018
17:12

Ne znam zasto ali mislim da ce taj vezni igrac biti Rabio. I da je to to sto se dovodjenja igraca tice.

avatar
Armani
Friday, 03.08.2018
10:08

Kakav je igrac taj nedved bio...ufff

avatar
MarioJ
Friday, 03.08.2018
09:56

Od Iguaina 55 milona, Mandrogare 20, Sturaro i Pjaca bar 35. Ukupno 110 miliona evra za igrace koji su visak u Juventusu. Za taj novac bez problema mogu dovesti Sergeja, a ako je istina da Juventus moze za manji novac dovesti i Pogbu to je jos bolja opcija. Kakvo poslovanje, kakav mercato. I pored velikih kupovina Juventus posluje u plusu. Kapa dole upravi na celu sa Marotom, Patricijem, Nedvedom i Anjelijem.

avatar
_Goran_
Friday, 03.08.2018
10:40

Juventus posluje u plusu? Lazes samog sebe. https://www.transfermarkt.com/juventus-turin/alletransfers/verein/506 Trenutno je u minusu 165 miliona u ovom prelaznom roku.

avatar
MarioJ
Friday, 03.08.2018
17:36

Juventus na kraju godine kad se poravnaju racuni ce biti u debelom plusu. Vec sad prodajom Iguaina i Mandrogare i da nikoga ne prodaju do kraja ljeta a hoce bar 2 igraca ce biti u plusu vec sad 20 miliona evra. Bila je vijest na oficijalnom sajtu. Ne pratis... Pa mislis da Nedved prics gluposti kao ti?

avatar
sve ok
Friday, 03.08.2018
13:42

Drago mi je da razumijes transferi igraca odnosno kupovina istih idu u rashod ali ne mozes gledati samo taj dio poslovanja a ovaj gore uopce ne zna sta pise

avatar
_Goran_
Friday, 03.08.2018
11:38

Osoba u komentaru iznad spominje plus na osnovu prodaje i kupovine igraca. Jedno je net spend, a drugo je celokupno poslovanje.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 03.08.2018
11:09

Stvari stoje ovako Krajem godine se kao i u svakom poduzecu radi bilansa Pretprosle godine Juve je bio u plusu oko 15 mil a prosle cini mi se oko 40 Za ovu ima jos cetri mjeseca fore

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Friday, 03.08.2018
09:00

Ako vise planiraju da daju velike pare nadam se da ce izbor pasti na Pogbu... Serija A i Kup nije upitan a za jos veci kvalitet u LS naravno bi vise donio Pogba nego SMS.