Nije gotovo, Lacio bi mogao da razmotri ponudu za Sergeja!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 13.08.2018.
20:47
Izvor: Sportske.net

Sudbina srpskog fudbalera i dalje je pod znakom pitanja.

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Preneli smo danas da bi Sergej Milinković-Savić trebalo da potpiše novi ugovor sa Lacijom, te bi na taj način još makar jednu sezonu proveo na "Olimpiku".

Lacio bi u novu saradnju sa srpskim fudbalerom umetnuo i otpusnu klauzulu, pa se više ne bi vodila velika polemika oko njegovog transfera.

U slučaju da potpiše novu saradnju, klub bi mogao da napusti samo u slučaju da neko aktivira klauzulu, ne bi bilo nikakvih pregovaranja.

Ipak, dok se to ne dogodi, jedan klub se nada da bi mogao da pronađe kompromisno rešenje sa prvim čovekom "Nebeskoplavih" Klaudiom Lotitom.

U pitanju je Milan, koji je nedavno doveo dva velika pojačanja u vidu Gonzala Iguaina i Matije Kaldare iz Juventusa.

Naime, kako je izjavio potpredsednik manjinskog dela vlasništva nad klubom sa "San Sira" Đuzepe La Skala, "Rosoneri" mogu da priušte Milinković-Savića, a navodno je i Klaudio Lotito spreman da razmotri njihovu ponudu.

Prethodnih dana se u italijanskoj štampi pominjalo da bi "Rosoneri" platili Laciju 40 miliona evra na ime jednogodišnje pozajmice, a da bi po isteku iste bili u obavezi da klubu iz italijanske prestonice uplate od 55 do 70 miliona evra za otkup čitavog ugovora.

La Skala tvrdi da se Lotito osetio poraženim nakon situacije da Stefanom De Frajom, koji je na kraju napustio Lacio po isteku saradnje, pojačao je Inter kao slobodan igrač, te "Nebeskoplavi" nisu zaradili ništa na njegovom odlasku.

"Rosoneri mogu da priušte Srbina. Lotito razmišlja o tome i mogao da bi da pristane na ponudu, pre svega zbog situacije sa De Frajom, zbog koje se oseća poraženim", izjavio je La Skala.

Dakle, ništa još uvek nije gotovo, videćemo da li će sportski direktor Milana Leonardo uspeti da napravi još jedan paklen posao ovog leta ili će Sergej, makar na još neki period, ostati deo Lacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grande Milan
Monday, 13.08.2018
23:38

Leonardo je napravio izvrstan posao sa Kaldarom i debelim ali za ovo i kad bi se desilo nije to nikakav posao, mogu i ja iskesirat 110 miliona ako mi ih daju na raspolaganje

avatar
FamilyHangingOut \'11
Tuesday, 14.08.2018
14:09

Ima tu jedan malecni problem, mi sigurno nismo jedini klub koji ga trazi:-D

avatar
Monday, 13.08.2018
23:05

Није није готово, љубићу те поново... Нисмо ни мислили да је крај саге ! 😀

avatar
FamilyHangingOut \'11
Monday, 13.08.2018
22:06

Jedna ''verzija'' je 40 miliona za pozajmicu plus 70 plus Borini, a druga 40 miliona evra za pozajmicu + opciju za kupovinu za 55 miliona evra + dva igrača- zašto ne prenesete da nudimo i igrača/igrače uz tih 110 miliona?

avatar
Monday, 13.08.2018
21:36

Cekaj pa Real,Junajted,Celzi,PSG i na'kraju u bankrot Milan.hahahahahah