Ni Žiru se nije dogovorio, napadački trio definitivno napušta London

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 06.04.2020.
14:41
Izvor: Sportske.net

Ista priča.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Ofanzivac Čelsija Vilijan potvrdio je juče, Pedro Rodrigez pre nedelju dana, a sada je u istoj situaciji i Olivije Žiru.

Baš kao i Vilijan i Pedro, ni Žiru nije uspeo da se dogovori sa Čelsijem oko produžetka saradnje i napustiće klub ovog leta.

Vilijan i Pedro postaju slobodni na kraju sezone, a isti slučaj čeka i Žirua. Njegov agent se sastao sa čelnicima Čelsija, zahtevao je ugovor od dve godine, ali je klub ponudio samo na jednu sezonu i tu je došlo do razmimoilaženja.

Žiru je trenutno najbliži Interu, Konte u njemu vidi idealnog napadača kao plan B u odsustvu Romelua Lukakua, a uz to će biti i besplatan. Po sličnom principu, Konte će najverovatnije dovesti i Jana Vertongena iz Totenehema, tako da bi ovo mogli da budu veoma dobri poslovi za Inter.

Što se tiče Vilijana i Pedra, prvi ima daleko više ponuda, dok drugi mašta o povratku u Barselonu, od koga najverovatnije neće biti ništa...

Biće zanimljivo videti koga će sve pokušati da dovede Frenk Lampard, koji će sada od napadača i krila imati još samo Tamija Abrahama, Bačuaija, Hadson-Odoija i novajliju Hakima Zijeha.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke