Ni Medison, ni Griliš - Junajted dovodi vezistu za džabe?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 15.07.2020.
17:55
Izvor: Sportske.net

Nakon silnih spekulacija odlučili su se za iznenađujuću varijantu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Pisalo se minulih meseci da Mančester junajted sprema velika pojačanja, da su zainteresovani za Medisona iz Lestera i Džeka Griliša iz Aston Vile.

Prvi košta oko 80 miliona evra, drugi oko 20 miliona manje, ali izgleda da su se na "Old Trafordu" odlučili za daleko jeftiniju varijantu.

Naime, kako prenosi "Football Insider", Mančester junajted je zainteresovan za irskog reprezentativca Džefa Hendrika.

Ovaj 28-godišnji fudbaler je napustio redove Barnlija krajem minulog meseca po isteku ugovora i spekulisalo se da bi karijeru mogao da nastavi u Seriji A.

Milan i Roma su navodno zainteresovani za njegove usluge, ali se sada u čitavu priču uključio Junajted.

Jasno je da Hendrik ne bi mogao da odbije ponudu sa "Old Traforda", a čini se da i ovakav potez zaista ima više smisla za "Đavole", koji su odlučili da zadrže Pogbu i produže saradnju Nemanji Matiću, pa je pitanje da li je neophodno trošiti silne milione na ojačavanje veznog reda.

Ovako bi sa iskusnim Hendrikom dobili još jednu opciju, Irac može da pokrije sve pozicije u sredini, Junajted ima i Freda i Skota Mektomineja, pa se čini da bi tako kompletirali vezni red, a pritom bi sačuvali novac za ojačavanje drugih pozicija u timu.

baner 10

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Wednesday, 15.07.2020
21:57

Ови само причају и причају а ништа конкретно не раде по питању довођења појачања. На крају ће узети неког играча из омладинског погона у рећи како им нико не треба.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 15.07.2020
21:55

Gdje ovog iskopase?

avatar
Mirjevac
Wednesday, 15.07.2020
20:18

Hahaha, ja sam pogledao ovu sliku, pomislio sam da ce Azar da ide dzabe u Junajted, posto on nista i ne vredi! Placen 120 miliona i plus bonusi, vise placen od Bejjla sad obojica ne vrede nista, Bejl je bar igrao i osvajao, zato Azar niti je igrao nniti osvajao, postigo jedan gol i samo ste se vratio sa bolovanja, on se opet povredio, to mu je vec treca povreda od kad je doso! Bejl i Azar zaradjuju oko 70 miliona mozda i vise na godisnjem nivou, sede i kasiraju velike plate! Posto znam da Azar ne vredi nista zato sto nista nije ni pokazao, jedino sta je pokazao to su povreede, sad je na prvom mestu u realu sa povredama! Zato sam pomislio da ce on posto ne vredi nista da ce on u Junajted! Zasto bi se i znnojio i ponovo povredjivao, kad ce za real sudije iVar da zavrse poso i bice prvak La Lige!

avatar
Manchester UTD
Wednesday, 15.07.2020
19:54

Mislim da je glupo dovoditi igrace u veznom redu, kada nemamo alternative za odbranu i desno krilo, sa dve kupovine koje su realne, Sanca i Kulibalia mislim da bi znacajno unapredili igru, ta dva igraca oko 200m uz prodaju igraca i budzet za transvere, mislim da je realno. Sa takvom ekipom komotno bi se prikljucili borbi za titulu, sa Liverpool-om i City-em, a ne bi se tresli dal cemo da igramo Ligu sampiona.