Ni Junajted, ni Rajola - Ko je stopirao transfer Pola Pogbe?

Autor: Stefan Matić
nedelja 08.09.2019.
20:24
Izvor: Sportske.net

Francuz nije uspeo da ostvari željenu saradnju sa sunarodnikom.

EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT
EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Povezane vesti

Letnju pijacu iza nas su obeležile spekulacije oko budućnosti Pola Pogbe. Vezni igrač ne pruža partije kakve se očekuju od njega, mnogi krive za to 'faktor sreće', to jest da Francuz nije najsrećniji u svom dečačkom timu.

Bio je usko povezivan sa transferom u redove Real Madrida gde bi imao priliku da sarađuje sa Zinedinom Zidanom, ali je posao dva kluba propao. Dosta medija je 'krivilo' čelnike Junajteda koji su postavili previsoku cenu, ali izgleda da je još jedan bitan 'igrač' imao udela u ostanku Pogbe na "Old Traford".

Radi se o kompaniji Adidas. Francuz je jedno od zaštitnih lica, trenutno je u trećoj godini novog ugovora sa kompanijom sportske opreme. Engleski mediji izveštavaju da su ljudi iz Adidasa intervenisali kako bi Francuz ostao u Mančester Junajtedu, njihova procena je da na Ostrvu imaju veću komercijalnu vrednost od njega nego na Pirinejima.

Pol Pogba Mancester junajted

Adidas jeste sponzor Real Madrid, onda igračima poputa Benzeme i Bejla, tako da pored Mesija iz suprotnog tabora koji takođe nosi ovaj brend, Pogba možda ne bi doneo toliku prednost i dobit na španskom tržištu. Ubrzo nakon završetka transfer-sage, čelnici Junajteda su najavili i pregovore oko novog ugovora veznog igrača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Darko0071
Sunday, 08.09.2019
23:03

Privi je bio Ronaldo kad ga je kupio Real za oko 90 mil kolko se secam..od onda je sve krenulo,potom Bejl takodje Real itd

avatar
Robert Lewandowski
Sunday, 08.09.2019
20:49

Precenjen igrač, apsolutno ništa nije pokazao u Mančesteru. Od kada je on otišao iz Juvea za 100 miliona evra tržište je podivljalo...

avatar
Adi237
Sunday, 08.09.2019
21:17

Nebi rekao da je zbog njega trziste poludilo bilo je oko 100 mil transfera i pre njega..trziste je podivljalo radi nejmara e to je bas pretjerano a posle nejmara usledio je i mbape. Tad je sve podivljalo.

avatar
Robert Lewandowski
Sunday, 08.09.2019
22:05

Nejmar i MBape su druga dimenzija za Pogbu. Nejmar je bio u top 3 na svetu kada je došao u Pariz, Mbpae je jedan od najvećih talenata u poslednjih 20 godina, verovatno i vise. Pogba nije bio ni u top 5 veznjaka kada je dolazio u Junajted, a platili su ga 100 miliona...

avatar
Man united
Sunday, 08.09.2019
21:30

Тржиште је подивљало после Неимара.

avatar
Mangus
Sunday, 08.09.2019
20:36

Ako je ovo istina, treba ugasiti fudbal. Sve razumem, i kintu i sponzore... Ali da oni biraju ko ce gde ici...