Ni evro za Bejla!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 29.07.2019.
12:10
Izvor: Sportske.net

Stvari su više nego jasne i ne postoji mogućnost da se promene...

EPA-EFE/Ballesteros
EPA-EFE/Ballesteros

Povezane vesti

Transfer Gareta Bejla je sve dalje. Kako pišu španski mediji ne postoji ni najmanja šansa da dođe do dogovora sa Kinezima. Đangsu je odustao, a još par klubova koji su bili zainteresovani i spremni da Velšaninu plate bogatstvo neće ni da čuju za obeštećenje.

Ono bi moglo da bude minimalno, mada, kineski klubovi ne žele da na ovaj način iznose novac iz zemlje, potpuno drugačije posmatraju, zbog preporuka vlade novac koji se plaća klubovima za obeštećenje, od onoga koji će uložiti u samog igrača.

I to je problem, oni veruju da Real treba da pusti Bejla jer spasava 90 miliona bruto u naredne tri godine, no, Perez se ne slaže sa tim. Uz to, ni Bejl nije želeo da ode, pa je pitanje kako bi na kraju završila priča čak i da je Đangsu platio obeštećenje.

Do kraja prelaznog roka u Kini je tri dana, teško će se nešto promeniti, ostaje posle još nedelju dana u Engleskoj, ali Totenhem nema novac, Junajted nije zainteresovan. Priča o Bajernu je nerealna, oni žele Sanea, uzeli bi možda Bejla na pozajmicu, ali sigurno da ne bi hteli da plate 15 miliona evra godišnju platu, te sume je Rumenige nazvao neprihvatljivim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Monday, 29.07.2019
16:53

Sedi Bejle, primaj ogromnu platu i smej se Zidanovom putujućem cirkusu.

avatar
Nenadd
Monday, 29.07.2019
14:28

Navodno moze se dobiti Bejl za 0$, samo da se preuzme plata od 15m, sto znaci da dobijas proverenog igraca za 45m ...meni to deluje kao odlican posao ..

avatar
LFC 19-ta
Monday, 29.07.2019
13:19

Sto bjese sa onim da je Zidan rekao da racuna na Bejla ipak?

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 29.07.2019
13:00

Nek ostane u realu i nek im sisa novac na klupi kad su glupi, hoce da uzmu masne pare za transfer a jasno svima porucili da ga ne zele, sami sebi otezali pregovaracku poziciju, kakav amater je zidan