Neverovatno! Zidan stopirao gotov transfer, pa ponudio Luku Jovića!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 29.09.2020.
09:04
Izvor: Sportske.net

Novi detalji koji pokazuju da za Srbina izgleda nema mesta u Realu...

EPA-EFE/JAVIER LIZON
EPA-EFE/JAVIER LIZON

Povezane vesti

Juče je izgledalo da je sve gotovo i da će Borha Majoral završiti u Italiji. Naime, očekivali su ga tokom današnjeg dana u Rimu, prvo na pregledima, pa u Trigoriji.

Fudbaler Reala koji je bo na pozajmicama proteklih sezona bio na pozajmicama u Volfsburgu i Levanteu, trebalo je da potpiše za Romu.

Ali, onda se desila neverovatna stvar.

Kako tvrde italijanski mediji, Zidan je blokirao transfer Realovog deteta i umesto Majorala ponudio Luku Jovića.

Navodno, Francuz veruje da se nekadašnji mladi španski reprezentativac bolje uklapa u ulogu Benzemine alternative, pa je sada na talonu Jović.

Luku želi i Milan, videćemo hoće li Roma reagovati, ali njegova plata od pet miliona evra se čini kao veliki zalogaj za "Vučicu" iako je stigao novi vlasnik, prebogati Teksašanin, Dan Fridkin.

Baner 6


Majoral je zarađivao duplo manje od Srbina, zanimljivo da je početkom leta bio blizu Lacija, sada bi mogao da mu propadne transfer u Romu, pa se može reći da mu večni grad nije suđen...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ddr16
Tuesday, 29.09.2020
09:44

jovic je za romu bolja opcija od borhe,ali nisam siguran za njega da je dobro,dzeko je tamo zacementiran u 11 ,pre dva dana je bio i kapiten,opet bi igrao manje bitne utakmice ili ulazio sa klupe kad ne ide