Neverovatno - Skandal u Kini vraća Pata na 'San Siro' ?!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 07.01.2019.
16:26
Izvor: Sportske.net

Ogromni problemi u Tjanđin Kvanđin klubu.

EPA-EFE/FRANCK ROBICHON
EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Povezane vesti

Šu Jauji, vlasnik kineskog kluba uhapšen je po optužnici za širenje lažne propagande preko njegovih kompanija zajedno sa njegovim menadžerima.

Naravno ovo će itekako biti ogroman udarac na njegovu finasijsku moć - shodno tome i na Tjanđin, klub za koji nastupa Brazilac Alešandre Pato.

Samom igraču je ostalo godinu dana ugovora sa klubom, ali posle ovoga njegova selidba i povratak u Evropu je sve izvesniji.

Rosoneri su pokazali interesovanje za svog bivšeg igrača i već prave se planovi za januarski transfer i povratak popularnog 'Patka' u Milan.

Dvadesetdevetogodišnji napadač je igrao za Milan punih šest godina i sa velikim uspehom nosio crno-crveni dres, tako da nema sumnje da bi njegov povratak itekako 'osvežio' napad kluba sa San Sira.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 07.01.2019
19:34

4-3-1-2 i: Donaruma- Konti, Kaldara (vraca se treninzima pocetkom februara), Romanjoli, Rodrigez- Kesi, Bakajoko, Paketa- Calhanoglu- Iguain, Pato. Reina i Plizari- Kalabria/Abate, Musakio, Zapata i Simic, Laksalt i Strinic- Mauri, Biglia, *Bonaventura (povredjen lik do kraja sezone)/Bertolaci- Halilovic- Kastiljeho, Kutrone. Da odu Suso i onaj sivonja (tako se sad ofarbao bot:-D) FB, a dodju Paketa i Pa(keta)to. Naravno, mozemo i 4-2-3-1, 4-3-3 pa i 4-4-2, a mozda cak i 3-4-1-2...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 07.01.2019
18:41

Tjandjin Kvandjin:-D

avatar
MottiYazata
Monday, 07.01.2019
18:18

Nije njemu ugovor sa predsednikom nego sa klubom. Bolje kreatora još jednog ili levog beka da traže nego što luduju za Patom. On nije više ni za Frozinone, a kamoli za nešto više od toga. Čovek se lakše povređuje od Rojsa i Vermelena.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 07.01.2019
18:44

To za njegove ceste povrede je prica koja nema podlogu- otkad je otisao iz Milana, samo je jednom malo duze odsustvovao i to mesec i po dana dok je igrao za Celzi.