Neverica, pristao na ugovor, a onda rešio da ode u Liverpul!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 24.06.2020.
10:19
Izvor: Sportske.net

Saopštio klubu odluku, sada je sve stvar pregovora, bio bi ogromno pojačanje...

EPA-EFE/DAVID HECKER
EPA-EFE/DAVID HECKER

Povezane vesti

U Bajernu veliki preokret.

Naime, tokom sezone su pregovarali sa Tijagom Alkantarom, i činilo se da se stvari kreću u dobrom pravcu. Čak, u jednom trenutku, čelnici su saopštili da je sve dogovoreno.

I zaista je bilo, a onda se Španac, tačnije Brazilac koji igra za Španiju predomislio.

Ovaj 29-godišnji fudbaler, sin slavnog Mazinja je stigao u Minhen iz Barselone zajedno sa Gvardiolom. Odlični plejmejker ima 29 godina, zavidno iskustvo, ali izgleda da sada želi da napusti Bajern.

Nemački mediji tvrde da je promenio mišljenje, da hoće u Liverpul.

To je šokiralo ljude u redovima nemačkog šampiona, ali Tijago smatra da mu je potreban novi izazov.

Liverpul traži igrača sredine terena, Klop je izgubio strpljenje sa Keitom, ne razmatra povratak Grujića, a prva meta mu je bio Ruben Neveš, u paketu sa Traorem. Vulvsi međutim ne pomišljaju da se odreknu tandema za manje od 150 miliona što je suma koju novi engleski šampion neće platiti.

Zbog toga, Tijago koji je ipak jeftiniji predstavlja realniju opciju, i doneo bi mnogo kreativnosti koja je potrebna Liverpulu u ovom trenutku.

Nakon remija na "Mersisajdu", Redsi su kritikovani, ne zbog te utakmice već mnogi veruju da je pad počeo znatno ranije, kao dokaz navode eliminaciju od Atletika u Ligi šampiona.

Sada Klop traži i vezistu, ali i jednog ofanzivnog igrača jer je jasno da mu je potrebna zamena za napadački trio Salah-Firmino-Mane, pošto Minamino koji je stigao zimus nije pokazao da ima kvalitet da uskoči u njihove kopačke.

Verner je otišao u Čelsiju, mnogi smatraju da će Klop zažaliti, tačnije da će klub zažaliti jer mu nije dao novac da dovede zemljaka.

baner 6


Ni neke mete koje se pominju poput Haverca, Dembelea, nisu realne, jer Redsi moraju da prodaju, kako bi kupovali. Ali, šansu sa Tijagom moraju da iskoriste.

Pokušali su inače da pregovaraju sa Napolijem oko Kulibalija, na stolu je bilo 60 miliona evra, ali je De Laurentis tražio 100, pa je jasno da od dovođenja sjajnog štopera nema ništa.

Priča se da bi Tijago Silva na jednogodišnji ugovor mogao da bude rešenje, ali za sada nema potvrda da će se Redsi koji dočekuju večeras Palas odlučiti za brazilskog veterana kome je istekao ugovor sa Parižanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 24.06.2020
18:26

Tiago je izgubio mesto u postavi Bajerna, u tome je stvar. Bajernovu sredinu čine Gorecka, Kimih i Miler. Zbog toga razmišlja da ode. Plus kada na to dodate potencijalni dolazak Haverca mislim da je svima jasno da bi najbolje bilo da Tiago ode iz Minhena. Mislim da će Bajern ako dovede Haverca biti jači nego sa Tiagom. Tolisoa smo Ponudili Murinju u zamenu za Ndombelea. Gorecka Kimih Ndombelea Haverc Miler, Fajn i Kizans bi trebali da budu veznjaci sledeće sezone. Meni to zvuči premocno. Tiago je jedan od najboljih veznjaka tu nema sta, ali mora se priznati da je bio miš u velikim utakmicama, i to mu uprava veoma zamera.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 24.06.2020
12:22

U EPL na debiju bi se provredio do kraja sezone

avatar
Milos Ilic_fb1
Wednesday, 24.06.2020
10:40

Kakve gluposti necu procitati... Tiago Alkantara bi bio odlican dodatak Liverpulovom veznom redu, ako ga zaobidju povrede i ako ne bude preskup.
A reci da Liverpul NEMA PARA ZA POJACANJA je glupost. 2 finala, od cega jedno osvojeno LS, super kup, sponzori, karte, prodaje, i neko hoce da kaze da Liverpul nema para?
Od vecih kupovina, klop je imao Keitu, Alisona i VVD. VVD i Alison su finansirani prodajom kutinja, a Keita je placen ovako. Pritom je i njega pokrila prodaja silnih klinaca i neiskoriscenih igraca.
A Klop je pokazao da radi planski, ne stihijski. I zato ne razumem dovodjenje Silve, kao zamene ili prvotimca, da bi za godinu otisao.
A sto se Minamina tice... Polako. Decka porede sa Salahom i Maneom, logicno da je "los". Drugo mlad je i voljan da radi, bice fantastcino pojacanje uskoro.
A Keita je dobio priliku. Ako se do kraja ne pokaze, treba ocekivati njegovu prodaju

avatar
Čeki
Wednesday, 24.06.2020
13:56

Meni isto nije jasno ovo sto se pise kad je realnost za Liverpul mnogo bolja. Minamimina vec kritikuju, a decko nije odigrao ni 10 utakmica za ekipu, plus sto je sad bila ova pauza zbog korone, a on je decko tek na polusezoni dosao. Em je, sto kazes, i mlad, em Japanac, a svi znamo koliko su oni posveceni onome sto rade i koliko su voljni da rade.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 24.06.2020
21:05

Pa Klop je sam objasnio da u ovoj klimi nisu mogli da daju 50m za Vernera.

avatar
Wizard08
Wednesday, 24.06.2020
10:35

Dobar posao bi bio,ma kakav keita keita ostaje u liverpoolubez obzira na bilo sta,oni bre drze lovrena u ekipi a ne keitu da prodaju.lalana ide,saciri ide,grujic ide,milner je tu, ali ne jos dugo.liverpoolu trebaju jos 2-3 igraca da popune te rupe a sad dal ce keita ili tiago da budu u startnoj to je vec druga prica ali da obojica trebaju trebaju.