Neven Subotić - Odlazak na vidiku, čekaju odgovor iz Premijer lige!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 10.01.2017.
10:14
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Neven Subotić, ovog januara najverovatnije napušta ekipu Borusije iz Dortmunda.

Beta/AP Photo/DPA, Bernd Thissen
Beta/AP Photo/DPA, Bernd Thissen

Povezane vesti

Svi su očekivali transfer leta 2016. godine, ali do njega nije došlo, Neven Subotić je morao na operaciju i to je bio prioritet u tom trenutku, zbog čega je i propao njegov transfer u Midlsboro.

Ipak, sada je došlo vreme da Neven Subotić napusti Borusiju iz Dortmunda, za koju je igrao od 2008. godine.

Ove sezone nije odigrao niti jedan meč za prvi tim, ali jeste za drugi u kojem se polako vraća u staru formu.

Sada je u potpunosti oporavljen i spreman je za nove izazove, s tim što u Borusiji neće imati mesta u startnoj postavi zbog ćega će menjati sredinu.

U obzir dolazi nekoliko klubova, Hamburg je bio izuzetno zainteresovan da ga dovede, ali najveće interesovanje, izgleda, dolazi iz Premijer lige.

Engleski mediji su pozvali Nevena Subotića, želeli su od njega da izvuku maksimum kada je transfer u pitanju. Nije izostalo i pitanje o Klopu, njegovom dugogodišnjem mentoru.

"Klop je bio moj mentor devet godina, podržavao me je, verovao u mene. Sa njim i Dortmundom sam imao najlepše vreme kao fudbaler. On je veoma važna osoba u mom životu i dugujem mu mnogo", rekao je Neven Subotić.

Njegov menadžer, Frider Gam, rekao je da je Neven imao ponude velikih klubova prethodnog leta, ali da do transfera nije došlo samo zbog operacije. Sada je upitan da li može Subotić u Premijer ligu, na šta je odgovorio:

"Sve je moguće."

Navodno je Midlsboro istakao interesovanje, Aitor Karanka ga i dalje želi u svom timu od ovog januara, pa se u medijima ovaj tim predstavlja kao onaj koji je najbliži potpisu Nevena Subotića.

Neven i Fridrih Gam su na potezu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke