Neuspeh boli Murinja, stiže napadač, može li se protiv "bivših"?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 14.09.2020.
13:16
Izvor: Sportske.net

Portugalac se uzda u Danijela Levija.

EPA-EFE/Will Oliver
EPA-EFE/Will Oliver

Povezane vesti

Totenhem je razočarao na u prvom kolu PL. Anćelotijev Everton je pobedio "pevce" u sred Londona, situacija na terenu je bila takva da je delovalo kako Spursi ne bi dali gol ni da se igralo još 90 minuta.

Murinjo nije štedeo svoje igrače, rekao je da su pojedinci lenji, ali i svalio "krivicu" na kratke pripreme - posebno je istaknuo to što je Kejn imao svega jedan trening sa ekipom.

Jasno, zamena za kapitena je prioritet. Totenhem je održao razgovore sa Trabzonom, izvesno je da će stići mladi Sorlot, Norvežanin bi trebao da dobije prvu punu priliku u PL posle kratke epizode sa Palasom.

Plan B je Deni Ings iz Sautemptona, ali moguće je da bi Englez košta i više od napadača Trabzona.

Uslediće pojačanja i u defanzivi. Ben Dejvis je bio loš juče, "pevci" su u trci za Reguilonom iz Real Madrida, ali Mančester Junajted isto prati dešavanja oko levog beka. Videćemo da li će "đavoli" još jednom pobediti "pevce" na pijaci, zadnja pobeda im je bila dolazak Bruna Fernandeša za koga su se upravo "pevci" zainteresovali prvi.

nemanja matic aleksander sorlot

Vaga se i oko pojačanja u štoperskom tandemu, odlazak Vertongena nije pokriven. Engleski mediji spominju Maraša Kumbulu, igrača Helas Verone je već neko vreme na meti Intera, videćemo da li će Murinjo uspeti da pobedi svoj omiljeni klub u trci za Albancem.

Do kraja prelaznog roka ima manje od mesec dana, jasno da će pojačanja morati i ranije da dođu, Totenhem ne sme da nastavi sa gubitkom bodova. Posebno ako se uzdaju u famoznu drugu sezonu gospodina "Posebnog".

Baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Monday, 14.09.2020
15:16

Dzabe im sva pojacanja, murinjo ih je potpuno ubio, unistio je sve sto je poketino gradio, oni nemaju igru, sistem, par prosecnih igraca to nece promeniti

avatar
Provokator
Monday, 14.09.2020
14:28

Murinjo vise ne prolazi u danasnjem fudbalu. Mislim da svi to vide sem klubova koji ga angazuju. A tesko da ce se on menjati u tim godinama, to je svima jasno. Mislim da je za njega da vodi neku reprezentaciju. Tu bi mozda mogao da napravi vise nego u poslednjih nekoliko godina u klubovima.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 14.09.2020
13:59

Spursi se sa MU nemu takmiciti ni u igri