Nesuđeno pojačanje Zvezde u Bajernu, ništa od "Marakane"?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 03.10.2020.
10:07
Izvor: Sportske.net

Bajern pokušava da dovede još dva igrača do kraja prelaznog roka...

EPA/ETIENNE LAURENT
EPA/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Prema tvrdnji Bilda, Bajern Minhen će pokušati u poslednjih trenucima prelaznog roka da stigne do zamene za Levandovskog. Oni će Hofenhajmu ponuditi veliki novac za Andreja Kramaričća, odličnog napadača koji je eksplodirao u Nemačkoj.

Nekadašnju fudbaler Lestera je dao 77 golova i imao 30 asistencija za četiri godine u Nemačkoj.

Videćemo hoće li izdvojiti veliki novac, Hofenhajm neće da pregovara ispod 30 miliona evra, Bavarci su i pre dve godine želeli Hrvata kada je Niko Kovač bio trener.

Situacija je sledeća, sam igrač želi u Bajern, bez obzira što bi mu to limitiralo minute, ima već 29 godina i ovo je šansa karijere.

Kramarić bi bio veliki gubitak za Hofenhajm koji je u grupi LE sa Crvenom zvezdom.

Zanimljivo napadač je bio želja crveno-belih ili je Zvezda bila njegova želja, kada je bio na marginama u Dinamu, Prosinečki je probao da ga dovede. Ali, proradile su niske strasti, prebrojavala su se krvna zrnca, jasno čim je čuo da Kramarić hoće u Zvezdu, Dinamo se odjednom zainteresovao za njegovu sudbinu.

Kasnije je Kramarić otišao u Rijeku i ostalo je istorija. Možda bi bilo bolje za Zvezdu da ga ne vide na "Marakani" u dresu Hofenhajma.

Baner 11

Što se Bajerna tiče, oni uz napadača, traže još jednog igrača koji bi mogao da pokrije više pozicija, desno, Hadson Odoi je stara meta, priča je aktuelizovana, Čelsi bi ga navodno pustio na pozajmicu, a Bajern hoće da ga kupi.

Šta će od svega biti videćemo, sam igrač nema ništa protiv da ode, ali neće ni pritiskati "Plavce" mada je u ovom trenutku u drugom planu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke