Nestvarna plata spremna, Sančo ovu ponudu ne može da odbije!

Autor: Stefan Matić
nedelja 05.04.2020.
11:45
Izvor: Sportske.net

Engleski reprezentativac blizu selidbe iz Nemačke.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Premijer liga još uvek nije ni blizu nastavka ili kraju suspenzije povodom pandemije Korona virusa.

Ipak klubovi nastavljaju da prave svoju listu pojačanja.

Prvi na Junajtedovom spisku jeste Džejdon Sančo. Igrač Borusije Dortmund igra odličnu sezonu u Bundesligi. Pored "crvenih đavola" ta njegov potpis su zainteresovani još i Čelsi, ali i dvojac Siti - Liverpul.

Deluje da je Junajted rešen pošto poto da dovede krilo u svoje redove, engleski mediji prenose da bi mu "đavoli" ponudili platu od 400 hiljada funti nedeljno!

Naravno pre toga bi morali da prodaju i ujedno se reše plata igrača poput Aleksisa Sančeza, ali i Džesija Lingarda koji je blizu selidbe u redove Junajtedovog rivala.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Sunday, 05.04.2020
17:05

Terzic ce da reaguje

avatar
deki trbic
Sunday, 05.04.2020
15:47

ja nzm ko bi doveo lingarda ahahahha decko je smotan i ne zna ni da trci, a ne da igra fudbal

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 05.04.2020
14:28

Kupoli su Sancha ... kupili i njegovu dusu ... sada kaze , ostvarenje sna , oduvek sam zeleo da ... ovoliko uzimam ...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 05.04.2020
14:18

Ja sam lepo jednom napisao. Sto se ne moze kupit sa parama, kupi se s mnogo para

avatar
Richy boy
Sunday, 05.04.2020
14:14

Ljudi on ostaje u Dortmundu živi bili pa videli

avatar
НЕМАЊА
Sunday, 05.04.2020
12:52

Voleo bih da Čelsi uspe da ga dovede, ali mislim da će Junajted svojom platežnom moći pre svega uspeti da ga privoli kod sebe i lično sam ubeđen da će supersonični napad Marsijal, Sančo, Rašford biti među najozbiljnijim u svetu fudbala u narednim godinama. De Hea, Van Bisaka, Alderveireld, Megvajer, Šo, Matić, Pogba, Fernandeš, Sančo, Rašford, Marsijal. Zvuči sjajno, ali mora Pogba da se trgne, mora dobar štoper da se dovede, verovatno će Tobi biti taj, mora Matić da održi nivo iz ove sezone i Megvajer da se još malo privikne i naravno najvažnije da se definitivno ubedi Sančo.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 05.04.2020
14:26

Junajted vec ima najbolju odbranu. 2 gola primili na poslednjih 11 meceva. Matic nece da igra sigurno pored Mektominija koji je dve klase iznad pa cak i Fred sad. Pogba nece ostati a dolazi Grilis verovatno.

avatar
Jagger86
Monday, 06.04.2020
07:56

Za sve si u pravu osim jedne ključne stvari.POGBA MORA DA LETI IZ KLUBA !. Niti taj čovek želi da igra više fudbal za United, niti je dobar za klub sa takvim stavom. I za njegovu karijeru i za klub je najbolje da ode.

avatar
НЕМАЊА
Sunday, 05.04.2020
17:36

Čitao sam to za Griliša i mislim da bi bio sjajno pojačanje, isto tako znam da Pogba verovatno napušta Junajted, ja sam gore naveo idealan scenario za njih, a ne kako mislim da će biti. A za ovo ostalo se iskreno nadam da se šališ. Prvo odbrana Junajteda je najbolja??? U kom takmičenju, Premier ligi, Ligi Evrope, FA kupu ili si možda mislio na svetu? S time se ne bi složio ni najokoreliji navijač Mančestera, zaključak si doneo na osnovu poslednjih 11 utakmica, kao da ista ta odbrana nije igrala prvi deo sezone? Pri čemu su u tih jedanaest utakmica igrali bar jedno 4 u kombinovanom sastavu što dalje govori o tome kakve su to utakmice, a i nije igralo prvih 11, a ja sam pričao o prvih 11. O grupnoj fazi i početnom nokautu Lige Evrope i FA kupu neću ni da pričam kao o merilu za odbranu na najvišem svetskom nivou, a što se Premier lige tiče u poslednjih 10 kola primili su isto toliko i golova što je za odbranu Junajteda sjajno. Razlog toga je povratak u stratnih jedanaest Nemanje Matića, kao i njegova forma pre Korone. Matić igra fenomenalno i kada je takav jedan je od najboljih zadnjijh veznih na planeti, porediti ga sa talentovanim Mektominijem ili Fredom koji je upravo u odličnoj formi zahvaljujući isključivo Nemanji je smešno, pročitaj malo šta o njemu i njegovoj formi pričaju fudbalski stručnjaci poslednjih meseci. I za kraj dva pitanja za tebe. Misliš li zaista da bi Bruno igrao ovako nestvarno da nema iza leđa jednog Matića? I drugo da li stvarno kažeš da Mančester ima bolju odbranu od Liverpula, pa čak i Sitija, Totenhema, Lestera, Šefilda(nadam se da si mislio samo na Premier ligu)? Oprosti zbog dužine komentara, sportski pozdrav.

avatar
The Red Army
Sunday, 05.04.2020
12:32

Koji bre liverpul, nema za plate za radnike oce dovode sanca, ma vazi 😂