Nervoza u Milanu, vezista prvi plaća ceh!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 22.04.2019.
15:08
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" imaju još pet kola za spas sezone.

EPA-EFE/MIKE NELSON
EPA-EFE/MIKE NELSON

Povezane vesti

Gatuzovi momci su imali sreće ove nedelje, njihov kiks protiv Parme bi mogao da prođe nekažnjeno zbog remija između Intera i Rome, svakako tu je i Atalanta koja se večeras sastaje sa Napolijem.

Eventualnom pobedom klub iz Bergama se penje na poziciju četiri, poslednju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Amerikanci se brinu za svoj novac, niko iz igračkog pa i stručnog kadra nije posve siguran ali jedno ime se izdvaja kao prvi izgnanik sa "San Sira".

Kalčomerkato piše da je jedno od najvećih razočarenja Milaneza Hakan Čalhanoglu, vrlo blizu povratku u Bundesligu.

Turski kreativac ne pruža partije kakve se očekuju od njega, u Seriji A je odigrao 31 utakmicu sa jednim postignutim golom i šest asistencija.

"Rosoneri" ne žele da izgube novac na njemu, pre skoro dve godine u njega su uložili oko 22 miliona evra, nadaju se da bi mogli makar toliko i da povrate.

Hakan Calhanoglu Lukas Leiva

Iz Bundeslige se kao opcija javlja RB Lajpcig, Turčin je u Nemačkoj ostao najviše upamćen po svojim partijama iz Bajer Leverkuzena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MadridistaTill_iDie
Tuesday, 23.04.2019
00:34

Šta fali Hakanu?

avatar
Anonymous Official
Monday, 22.04.2019
17:54

Pa i nisu toliko velik novac ulozili, pogtovo ako se uzme u obriz koliko su cijene skocile.

avatar
Tamara Milan Živković
Monday, 22.04.2019
17:00

Bez obzira na kom mestu Milan zavrsio na kraju sezone,cini mi se da sledi totalna rekonstrukcija tima.Verovatno ce ostati 10ak igraca.Mislim da ce Leonardo i Maldini vratiti Milan tamo gde pripada.E to sto se ne svidja Vladi i njemu slicnima,to je vec njihov problem

avatar
BlueBoy84
Monday, 22.04.2019
16:55

Па кад га овај паметњаковић форсира на крилу.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 22.04.2019
15:48

3-4-1-2: Reina (*Dj. Donaruma, Plizari)- Kaldara (Simic), Savic (Musakio), Romanjoli (Djalo)- Konti (Kalabria), Kesi/Barela (?, ?), Bakajoko (Biglia, ?), Emerson (Laksalt, Abanda)- Paketa (Bonaventura, *Kastiljeho)- Pjontek (Kutrone, *?), Depaj/Kjeza (?, *Borini). Prodati Susa, Calhanoglua i Silvu, mozemo nekih 90 do 100 miliona da dobijemo za njih, prodati i RR za kojeg valjda mozemo oko 20, prodati mozda cak i malog Donarumu ako (opet) ne udjemo u LS sto bi prihode od prodaje dovelo do otprilike 170. Ako hocemo Barelu, morali bismo i Kesija. Savic, Emerson i Depaj mogu za jedno 100-ak miliona zajedno.