"Neroazuri" se okrenuli ka Francuskoj, pregovori u toku!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 05.06.2018.
00:05
Izvor: Sportske.net

Ostali su bez mogućnosti da potpišu italijanskog reprezentativca, pa će u svoje redove pokušati da dovedu pojačanje iz Lige 1.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Simone Verdi već dugo slovi za želju Intera, ali je bivši omladinac Milana odlučio da se pridruži Napoliju.

On je navodno pristao na ponudu Napolitanaca, više o tome OVDE.

Tako je Inter nastavio potragu za igračem koji će pojačati konkurenciju po krilima, a izbor je pao na mladog Brazilca iz redova Bordoa Malkoma.

Ovaj fudbaler je još u januaru bio na pragu prelaska u redove Arsenala, kada je to propalo, često je bio povezivan sa prelaskom u minhenski Bajern, ali na kraju je ostao u Bordou.

Ovog leta bi ipak mogao da promeni sredinu, sada je i Inter izrazio želju da ga angažuje, a kako prenosi Fabricio Romano, sportski direktor "Neroazura" Pjero Ausilio se sastao sa predsednikom Bordoa i Malkomovim agentima, kako bi razgovarao o potencijalnom transferu.

Prema rečima italijanskog novinara Romana, cena za Malkomove usluge je poprilično visoka, ali se u Interu nadaju da mogu da pronađu kompromisno rešenje.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 05.06.2018
10:08

Dobar izbor ako je tacno.

avatar
Internazzionale Srbi
Tuesday, 05.06.2018
08:36

Dovedite Malkoma,Kansela,Radju i Ben arfu(za male pare),a Perisica i Kandrevu uvaliti nekom da se pokrije neki od ovih transfera i to je to,uz eventualan dolazak nekog krilnog tipa Berardi ili Politano.To bi bio odlican posao i ekipa za igru na vise frontova,a moze da se zavrsi za nekih 100 milki 😀😀😀

avatar
Internazzionale Srbi
Tuesday, 05.06.2018
08:30

Dovedite Malkoma,Kansela,Radju,a Ben Arfu za dz(male pare),a Kandrevu i Perisica uvalite nekom ,cisto da se pokrije jedan deo tih transfera i to je to,uz eventualan dolazak jod nekog krilnog igraca tipa Berardi ili Politano.Time bi imali jako dobar tim za igru na vise frontova...

avatar
The_Matrix
Tuesday, 05.06.2018
00:36

Prvo Verdi nije jos uvek prihvatio Napoli, drugo bio je samo jedno od imena koje se povezuje sa Interom preko medija jer konkretnih poteza nije bilo. Trece Malkom je brutalno dobar igrac i bez sumnje daleko bolji od Verdija, Inter je poceo pregovore i cena koju je Bordo postavio je 40 miliona. Trenutno se radi na spustanju cene, ali daleko je to sve

avatar
Raúl González
Tuesday, 05.06.2018
00:22

Verovatno će ga tražiti na pozajmicu uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone (koju, naravno, neće iskoristiti).

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 05.06.2018
00:21

Bordo trazi 50 miliona za njega...barem je tako bilo u januaru