"Neroazuri" prodaju Brazilca, Tadićev saigrač na meniju

Autor: Stefan Matić
četvrtak 02.05.2019.
23:10
Izvor: Sportske.net

Bivši igrač Nice potpuno razočarao na "San Siru".

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Po pisanju italijanskog Kalčomerkata dani Dalbera u Milanu su odbrojani, investicija od skoro 25 miliona evra je proglašena propalom.

Levi bek brazilskog porekla nije uspeo da se nametne Spaletiju u prethodne dve godine, ove sezone je odigrao svega deset utakmica u Seriji A sa jednom zabeleženom asistencijom.

Prošlog leta je takođe bio blizu povratka u Nicu, ali su nesuglasice oko visine transfera presudile da ostaje makar još jednu sezonu u Milanu.

Interesovanje postoji, prema pisanju Italijana za Brazilca su zainteresovani Nemci i Francuzi, te je već krenulo sa nagađanjima ko bi mogao da bude konačno dobro pojačanje kraj leve aut-linije.

Prvi na spisku je Ajaksov Argentinac, Nikolas Taljafiko međutim problem može predstavljati veliko interesovanje ostalih klubova zbog odličnih partija levog beka ove sezone.

Drug pik Marote jeste Italijan koji je povezivan sa Interom u nekoliko prethodnih prelaznih rokova, Mateo Darmijan je na pragu napuštanja "Old Traforda", ove sezone je odigrao svega šest utakmica u Premijer ligi.

Britain Soccer Premier League

Bivši igrač Torina može pokriti obe pozicije kraj aut-linije, cena je svakako manja od one za fudbalera Ajaksa, Bepe Marota je na potezu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Friday, 03.05.2019
17:22
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 03.05.2019
10:22

Taj Darmian uvek meta velikih klubova u Italiji (Milanezi, juventus i Roma), a nikad nigde ne predje.

avatar
The_Matrix
Thursday, 02.05.2019
23:48

Talentovan, ali uplasen. Imate utakmice kada je zabelezio asistencije ili dao gol...od tog momenta jednostavno covek je zver na terenu, svugde ga ima. A onda imate i one utakmice gde je kao malo mace, plasi se duela, kao da su mu noge od betona, niti moze da trci niti da pogodi igraca na 3 metra od sebe. Jednostavno mislim da Serija A nije za njega. Treba da se vrati u Francusku, neki tim koji drzi siguricu u sredini tabele i da uziva