"Neroazuri" pomno prate dešavanja na "Olimpiku"

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 08.02.2018.
14:16
Izvor: Sportske.net

Uprava Intera se nada da bi mogla da dođe do velikog pojačanja, bez uloženog centa.

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, Inter pažljivo motri na štopera Lacija Stefana De Fraja, koji još uvek nije potpisao produžetak saradnje sa "Nebeskoplavim".

Njemu ugovor sa Lacijom ističe na kraju sezone, on je pristao da produži saradnju sa klubom, imaće otpusnu klauzulu od svega 25 miliona evra, ali još nije stavio paraf na novi ugovor.

Ipak, očekuje se da to uradi, kako ne želi da Lacio ostane praznih šaka pri njegovom odlasku, jer smatra da klubu duguje puno, kako su mu pomogli u teškom periodu, kada je mučio muku sa povredama kolena.

Inter ipak osluškuje situaciju, već dugo su zainteresovani za njegove usluge, a prema Bosmanovom pravilu, kako nije produžio saradnju, a ima manje od šest meseci na važećem ugovoru, De Fraj već sada može da pregovara sa drugim klubovma.

On to, kao što smo napisali, ne želi da uradi, ali kako navodno njegova agencija zateže oko produžetka saradnje sa Lacijom, ukoliko mu propadne dogovor sa "Nebeskoplavima", Inter će biti spreman da uskoči i ponudi mu ugovor istog trenutka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 08.02.2018
16:11

Ne pomaze njima ni murinjo

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 08.02.2018
15:49

..on i Škrinar plus Miranda,konacno 3 vrhunsla stopera u timu!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 08.02.2018
22:11

Plus vrhunski Perisic i Kandreva pa njbolji spic na svjetu Ikardi Jos i najbolji golman Handanovic i da Najbolji start u istoriji serie A

avatar
Mou Internazionale
Thursday, 08.02.2018
15:27