"Neroazuri" osmatraju situaciju u Napulju, nikad više slučaj Zaniolo!

Autor: Stefan Matić
subota 30.03.2019.
15:44
Izvor: Sportske.net

Čelnici milanskog kluba menjaju politiku oko prodaje mladih igrača.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Navijačima Intera će svakako trebati neko vreme da "svare" odlazak Zaniola u tabor Rome, tinejdžer je pokazao da je nebrušeni dijamant i jedno je od najvećih iznenađenja ovogdišnje Serije A.

Podsetimo se da je devetnaestogodišnjak prosleđen "Vučici" u sklopu dogovora oko Naingolana, međtuim tinejdžer je bljesnuo već privukao sijaset velikana koji žele njegov potpis u budućnosti.

Još jedan mladi igrač koji briljira u Primaveri Intera jeste sedamnaestogodišnji Edi Salsedo koji igra poziciji napadača.

Mladi Italijan igra trenutno kao pozajmljen igrač Đenove na "Meaci" sa opcijom otkupa koju će Inter platiti, Salsedo je na 18 susreta za mlađu selekciju "Neroazura" postigao čak deset godina što je uverilo čelnike istog da je pravi zalog za budućnost.

Pored ofanzivca, Inter se okreće i pitanjima u defanzivi prvog tima. Goruće je pitanje desnog beka pošto je Vrsaljko vraćen u Madrid, a tako će verovatno biti i sa Soarešom koji će se vratiti u Sautempton na kraju sezone.

Mateo Politano Elseid Hisaj

Prva opcija koja je iskočila jeste bek Napolija Hisaj, Albanac nikako da se dogovori sa čelnicima kluba sa "San Paolo" stadiona, te se otvara opcija za promenu sredine što klub iz Milana uveliko prati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke