"Neroazuri" mogu da odahnu, Barsa ima novu metu!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 12.03.2020.
21:23
Izvor: Sportske.net

Mladi napadač meta velikana.

Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Fudbalska prvenstva na Pirinejima i Apeninima su pod suspenzijom, Italijani bi trebalo da se vrate na teren od 3. aprila, ali pitanje je kako će stvari izgledati posle slučaja sa Ruganijem. Inter i Juventus su u potpunosti u karantinu u narednih četrnaest dana.

Barselona već neko vreme prati partije Lautara Martineza, spekulisalo se da bi Argentinac bio odličan partner u napadu Katalonaca zajedno sa Mesijem. Ipak danas Mundo Deportivo piše da se interesovanje za "desetku" Intera "ohladilo".

Nova meta je Timo Verner!

Timo Verner Werner

Nemac igra fenomenalnu sezonu u RB Lajpcigu. "Bikovi" su u utorak preslišali Murinjov Totenhem i sa ukupnom pobedom od 4:0 ostvarili plasman u istorijsko četvrtfinale Lige šampiona.

Opšte je poznato da će Verner promeniti sredinu na leto. U prošlosti se usko povezivao sa Liverpulom, mladi napadač je u par navrata i izjavio kako mu godi interesovanje novog šampiona PL.

Dvadesetčetvorogodišnjak je potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa "bikovima" kako ne bi otišao na leto bez nadoknade. Spominje se da u novom ugovoru ima otkupnu klauzulu od sto miliona evra, što velikanima poput Barse ne bi bilo prvi put da isplaćuje.

Samo što bi ovaj put, sa potencijalnim dolaskom Nemca za razliku od prošlih transakcija verovatno i pogodila.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoHardV3
Friday, 13.03.2020
16:19

Mesi nije kapetan ni svom timu a tek da odredjuje ko ce biti doveden, evo poverovacu u to odmah. Mesi nije ni kapetan ni lider ali je najbolji fudbaler svih vremena, i umesto dati Ter Stegenu traku i Mesija osloboditi tih pritiska i gluposti oni forsiraju Mesija kao lidera. Mesi jeste lider ali ne sa recima vec sa golovima i igrama.

avatar
Offside
Friday, 13.03.2020
14:47

Bravo za upravu Barselone!Jos jednom su zestoko ostetili klub cijeg igraca zele!Martinez je u prvom delu sezone bio odlican,dolazi zima i pojavljuje se Barsa i decko momentalno mislima prelazi u Kataloniju.Da komedija bude potpuna,sada odustaju od njega...

avatar
Badr Hari
Thursday, 12.03.2020
23:08

Znači Messi im naredio da mu dovedu Tima Vernera i da odustanu od Lautara Martineza. Mora da je Lautaro Martinez na Twitter profilu rekao da mu Messijeva slika na Pepsiju 'i nije nešto' ili nešto slično tome? :D