"Neroazuri" dovode napadača iz Premijer lige, nude i trampu!

Autor: Nikola Miloradović
subota 18.05.2019.
16:21
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji prenose da je Inter veoma zainteresovan za sjajnog napadača.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Inter se oslobodio okova FFP-a, moći će ovog leta slobodno da kupuju.

Okrenuće se tako i ozbiljnijim metama, sve je veća šansa da će uspeti da zadrže i Maurita Ikardija, Juve će sa druge strane doživeti veliku promenu odlaskom Alegrija, pa će trka za titulu definitivno biti daleko neizvesnija nego prethodnih godina.

Brojni igrači dovode se u vezu sa prelaskom na "Meacu", Konte je uslovio klub da mu dovede pojačanje iz Primere, više o tome OVDE.

Prema pisanju medija sa Apenina, na radaru "Neroazura" našao se i novopečeni reprezentativac Brazila i napadač Evertona Ričarlison.

Ricarlison Fred Everton Mancester junajted

Oduševio je prošle sezone u dresu Votforda, u svojoj prvoj sezoni u Premijer ligi i evropskom fudbalu, Marko Silva je prepoznao veliki potencijal u njemu, pa ga je sa sobom poveo i u Everton, uspeo je da ubedi upravu da za njegove usluge potroši oko 60 miliona evra.

Napravio je dobar potez, kako je Ričarlison bio jedan od najboljih pojedinaca ekipe sa "Gudisona" ove sezone, a svojim dobrim nastupima skrenuo je pažnju brojnih klubova.

Sada je jasno da je jedan od njih i Inter, koji bi voleo da vidi Brazilca u svojim redovima, a Evertonu su spremni da ponude i trampu.

Naime, oni bi "Karamelama" ponudili Žoaa Marija i novac, za Ričarlisonove usluge.

Videćemo da li je ambiciozna uprava Evertona spremna da se odrekne jednog od najboljih igrača nakon samo jedne sezone, u klubu spremaju i nova pojačanja, a odlazak Ričarlisona mogao bi da otvori prostor za srpskog reprezentativca, koji je visoko na listi želja kluba iz Liverpula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kuma Baba Car
Friday, 24.05.2019
19:58

Platili su ga 40 miliona....

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 18.05.2019
16:33

Nece on biti nimalo jeftin...platili su ga 60 miliona...koliko se piše traze za njega 80-90 miliona a ovaj Mario i nema neku vrednost obzirom da vecno greje klupu

avatar
Anonymous Official
Sunday, 19.05.2019
12:29

Platili su ga oko 50mil mozda i manje a Mario vrijedi nekih 20tak mil ali je pitanje da li bi ga uzeli.