Nepristojne ponude za Don Andresa?

Autor: Milovan Longinov
subota 16.12.2017.
10:35
Izvor: Sportske.net

Možete li da zamislite ovakav kraj?

Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP
Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Kapiten Barselone Andres Inijesta nedavno je potpisao doživotni ugovor sa katalonskim klubom i tako ušao u istoriju kao prvi fudbaler sa takvim potpisom.

Međutim, danas iz Katalonije stižu informacije da Don Andres na stolu ima nepristojne ponude iz Kine.

Nekoliko klubova je spremno da dovede Inijestu, novac je kao što možete da pretpostavite najmanji problem, pa su i ponude očekivano basnoslovne, mada cifre nisu poznate.

Mundo deportivo tvrdi da je Inijesta potpuno posvećen Barseloni, Ernesto Valverde ima mnogo više poverenja u njega od Luisa Enrikea, tako da za sada kapiten ni ne razmatra ponude iz Kine.

Iako cifra nije poznata, nekoliko kineskih klubova spremno je da ga učini najbogatijim u tamošnjoj ligi, što znači da bi mogao da zarađuje daleko više nego u Barseloni, gde ima oko desetak miliona po sezoni.

Za sada, Inijesta ne razmišlja o odlasku, želja mu je da se povuče u Barseloni, međutim, sa Kinezima se nikada ne zna.

Podsetimo, Havijer Maskerano je prvi igrač Barselone koji bi mogao da se otisne u Kinu, jer želi veću minutažu pred SP u Rusiji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dodaaa-ktbffh
Sunday, 17.12.2017
01:31

Najbolji vezni igrac ikad,veliki Andres..

avatar
Jasminn
Saturday, 16.12.2017
15:26

Ne zaradjuje svak isto. Iniesta je makar duplo vise u karijeri zaradio od Maskerana. Ako ne i 3 put vise. Lako je njemu odbiti Kinu.

avatar
jv
Saturday, 16.12.2017
14:38

Kakva crna Kina, on to nikada neće uraditi!

avatar
Don Andres
Saturday, 16.12.2017
12:28

iniesta mislim ni iz kog razloga ne bi mjenjao svoj zivot tako drasticno. treba citavu porodicu da seljaka desetine hiljada kilometara radi par miliona. ne izgleda mi uopse kao takva osoba. i iskreno se nadam da ce ostati dosledan sebi i zavrsiti karijeru u barsi

avatar
NikkiCFC
Saturday, 16.12.2017
17:59

Realno samo tamo i moze, bas bi ga trazio neki ozbiljan tim iz evrope. Nikad i nije. Retko precenjen igrac, Bakajoko ove sezone dao vise golova i asistencija nego Inijesta za 3 godine. Ali on zna da zadrzi loptu hahaha kljucna stvar u igri Barse. Jao jedva cekam februar.

avatar
Don Andres
Saturday, 16.12.2017
21:32

uz zidana i krojfa najbolji igrac svih vremena na toj poziciji. bio igrac finala svetskog, evropskog i ls. dominirao godinama. pravi virtuoz sa loptom. taj sto ga pominjes ne moze iniesti vezice da veze, bukvalno.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Saturday, 16.12.2017
19:16

Brate jesi li ironican,ja moram da pitam? je li ovo neka sala koju ja ne kapiram...ili si mozda samo ljut sto vas je onda u ls razvalio pa ga bucnuo u zadnjim minutama meca

avatar
RokerSantaKruz
Saturday, 16.12.2017
12:02

Da, da, Maskerano zeli u Kinu zbog minutaze, svi koji odu tamo, idu zbog minutaze, jer sta ce jednom igracu garantovati reprezentativni poziv za SP ako ne prva postava u Gvangzuu.n:')