Neprijatelj broj jedan! Ozil odbijanjem ponude navukao bes Arsenala, ali ne haje, najplaćeniji gledalac na svetu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 16.02.2019.
10:15
Izvor: Sportske.net

Sve je bilo dogovoreno, ali Nemac jednostavno nije hteo ni da čuje. Ne dolazi u obzir da ode na pozajmicu, ima veoma jasnu ideju, iako Emeri ne računa na njega...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Mesut Ozil je trn u oku Arsenala, ili bolje rečeno finansijska rana koja krvari još od kada je potpisao ugovor sa klubom prošlog proleća i zarađuje oko 20 miliona evra godišnje.

Već smo rekli, klub je popustio na insistiranje Vengera i Gazidisa koji sada nisu u Arsenalu, a "Guneri" ne znaju šta da rade sa Ozilom.

On je nezainteresovan, tačnije želi da igra, a neće da ode iz kluba, iako je Emeri jasno stavio do znanja da ne računa na njega.

Ozil zbog nove povrede nije putovao u Belorusiju, sada od početka zbog povreda leđa, vrata, kolena, kao i onih mečeva u kojima ga je Emeri izostavljao više nije utakmica bio na raspolaganju nego što jeste.

Uz to, razbesneo je klub odbijanjem da ode u PSŽ na pozajmicu, iako je sve bilo dogovoreno. On jednostavno želi ili da ode zauvek iz kluba, ili da igra, a nije mu problem ni da ovako provodi vreme za 20 miliona godišnje.

U klubu su shvatili o čemu se radi kada je protiv Totenhema rekao da je povređen, iako je u pitanju bio lakši bol u leđima, jednostavno nije želeo da sedi na klupi protiv najvećeg rivala.

Emeri želi da izbegne situaciju iz bivšeg kluba PSŽ kada je pao pred uticajem Nejmara, tačnije dozvolio jednom igraču da protiv njega okrene svlačionicu. Čini se da je to bezrazložan strah, jer Ozil nema taj uticaj, većina saigrača smatra da se ponaša detinjasto mada neki veruju da bi koristio ekipi, pre svega zbog kreativnosti.

Arsenal razmatra da ga pošalje negde i da plati deo njegove plate, ali Ozil će to odbiti i na leto. Neće ni u Kinu, a kako rekosmo, pozajmica ne dolazi u obzir. Lepo mu je u Londonu i jedino bi pristao da ga Arsenal proda i da negde započne novo poglavlje karijere.

Međutim, zaista ne postoji klub koji bi za Nemca u ovom trenutku platio čak i neko obeštećenje od 20 miliona evra, ili manje, i dao mu ugovor 20 miliona po sezoni.

Jasno je zbog čega su u Arsenalu u nevolji, jer njegova ogromna plata predstavlja prepreku angažovanju novih igrača. Tako Emeri nije mogao da kupi nikoga u januaru, a na leto će, ako ne proda Ozila i još par igrača, imati tek 50 miliona za transfere, što je smešno u poređenju sa rivalima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Strahinja
Saturday, 16.02.2019
19:33

Sve su ovo gluposti. Pojma mi nemamo sta se sve tu dogadja. Sve naka nagadjanja, transveri ovi oni a opet nista! Sta sve novinarska patka moze da ucini da se ljudi prime i citaju...1

avatar
Koi si ti mene kralj
Saturday, 16.02.2019
18:23

Samo 50 miliona. Totenhem je potrošio o funti u zadnja 2 prelazna roka, pa je opet bolji...

avatar
noxovac993
Saturday, 16.02.2019
14:38

Eh da mi je da budem Ozil dva mjeseca ne treba vise.

avatar
vojin denic
Saturday, 16.02.2019
13:12

Ja da sam neko i nesto u arsenalu sreca pa nisam,unajmio bi neke dve tri budale da ga izmalte dobro ,polomis mu ruke i noge pa neka stvarno boluje da mi ne bude krivo :D

avatar
NikkiCFC
Saturday, 16.02.2019
19:30

Srecom ti si niko i nista.

avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 16.02.2019
12:02

Venger da preuzme fotelju u PSZ-u pa da ga dovede na leto :D