Neočekivani "El Klasiko" - Ko ima veću moć "ubeđivanja", Leo Mesi ili Luka Jović?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 27.02.2020.
10:12
Izvor: Sportske.net

Veliki preokret u koji je umešan Srbin...

EPA-EFE/BALLESTEROS
EPA-EFE/BALLESTEROS

Povezane vesti

Katalonski mediji jasno slave poraz Real Madrida, ali i zabrinuto komentarišu letnji prelazni rok, jer izgleda da stvari nisu čiste oko Lautara Martineza kako se mislilo.

"Mundo deportivo" piše da je Real u prednosti, jer bi dodali uz novac i Luku Jovića, Inter bi dobio nešto manje od klauzule, ali i zamenu za argentinskog "Bika".

I to nije sve, Lautaro navodno smatra da bi njegove šanse da igra standardno bile veće u Realu i da će se računati njegova volja. I da plati klauzulu Barselona ništa ne može ako igrač ne želi da pređe na "Kamp Nou".

Očekuje se da će ga Mesi ubeđivati, međutim, ako on odluku prepusti Interu, Italijani bi navodno mnogo radije novac i Jovića, jer bi ih to rešilo problema sa napadačima. U klubu veruju da je Srbinov problem nedostatak minuta i poverenja, pratili su ga i pre dolaska u Real i za njih je ovo šansa da dobiju za mali novac igrača koji je mlad i ne može tek tako da bude proglašen promašenom investicijom.

Ono što plaši Lautara su i sukobi unutar Barselone, pogotovo na relaciji Mesi-Abidal. Moglo bi, mada teško, da se desi da Leo ode, iza svega je kako smo pisali politika, odnosno izbori za predsednika, pokušaj da se smeni Abidal, da stigne Ćavi zajedno sa novim prvim čovekom Viktorom Fontom.

Baner

U svakom slučaju slede meseci ubeđivanja, ali odlučiće sam Martinez.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rise up
Thursday, 27.02.2020
15:53

Martinez je strasan igrac. Svakom klubu bi trebao takav igrac ali Barseloni nije potreban. Svako pismen vidi da je Barseloni potreban stoper i jedan vezni igrac koji mora biti brz jer imaju sve sporace.

avatar
Sale Internazionale
Thursday, 27.02.2020
14:53

Dobro je da ti znas sta bi radije u Interu, svaka cast.

avatar
No rules
Thursday, 27.02.2020
14:24

Barselona kupuje i cetvrtog igraca za iznos veci od 100 miliona €! Dje je UEFA da ih pita za novac. Ko su ti ljudi koji se zajebavaju sa fudbalskim svijetom?!

avatar
Oldboy
Thursday, 27.02.2020
13:14

Da, samo Jović nije zamena za Lautara sa svojih 0 golova. Po mom skromnom mišljenju Lautaro će u Barsu za pare i Vidala, a od para će kupiti nekog ko može da daje golove

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 27.02.2020
16:08

A od para ce kupiti nekog ko moze da daje golove. Pa to je Obamejamg koj je garancija za golove. Jos ce i kusur da ostane. po klauzuli Lautaro kosta 111 miliona evra. Vidal ne sledece sezone ne moze da kosta vise od 11 miliona evra. tako da bi Inter dobio, ravno 100 milona i Vidala. za Obamejanga im je dovoljno ne vise od 60 milona evra i ugovor na cetiri godine, sto se samo Obamejanga tice pa klasu bi pokazao U Interu. eto i kusura 40 miliona evra za ostalu kupovinu