Nemoguća misija, Pogba ide na pozajmicu u januaru?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 27.10.2018.
09:47
Izvor: Sportske.net

Zvuči neverovatno, pogotovo kada je u pitanju suma koja se pominje...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Zvuči suviše lepo da bi bilo istinito, ali Juventus se nada da bi Pola Pogbu mogao da dovede već u januaru.

Naime, prema tom scenariju koji gura Mino Rajola, Francuz bi otišao sa "Old Traforda" u zimskom prelaznom roku, odnosno vratio se u Torino, a zatim bi Juve imao obavezu da ga otkupi na leto.

Suma je navodno oko 80 miliona evra, što čitavu priču čini nerealnom, jer sigurno je da se Junajted neće odreći nezadovoljnog fudbalera za taj novac.

Doduše postoji i druga, da bi na leto, uz novac Juve morao da doda i Aleksa Sandra čija je cena oko 50 ili 60 miliona, ali ovo su samo nagađanja.

Kako stoje stvari sa Pogbom?

To da želi da ode, nije sporno, kao ni da Junajted hoće da ga proda. Ali, oni traže 150 miliona evra za vezistu koji je u ratu sa Murinjom, a na terenu predstavlja razočaranje.

Za njega su, osim Juventusa, zainteresovani i Barsa i PSŽ, nema nameru da se vraća u Francusku. Najradije bi u stari klub jer ga tu čekaju prijatelji, svlačionica koja mu je naklonjena, kao i poznato okruženje gde je igrao najbolji fudbal u životu.

Neki engleski mediji pominju da bi pozajmicom Pogbe, Junajted otvorio vrata za dolazak Dibale u junu, ali i u to je teško verovati, Argentinac ipak na tržištu više vredi od Francuza, i razmena tog tipa nije moguća.

Navijači Junajteda se plaše da će umesto Pogbe od Juventusa izgubiti De Heu koji ne želi da produži ugovor jer jednostavno tim nije konkurentan. On bi mogao da sačeka 2020. i da se preseli u Juve kao slobodan igrač, ili da insistira na prodaji narednog leta 12 meseci pre isteka ugovora...

Juve inače danas, posle trijumfa protiv Junajteda, nastavlja šampionat gostovanjem Empoliju, očekuju bodove, pogotovo posle kiksa protiv Đenove na svom terenu prošle nedelje. Ronaldo će igrati od početka, i dalje nema Mandžukića, Kedire i Džana koji mora na operaciju štitne žlezde, u napadu će uz Kristijana igrati i Dibala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 27.10.2018
11:51

Ma kakva pozajmnica sa pravom odkupa, nije to Mbape prica. Da pukne do nove godine I posalje se Murinjo na pozajmnicu sa pravom doplate za stalno.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 27.10.2018
11:39

Bas zvuci suvise lepo ....

avatar
Stabber
Saturday, 27.10.2018
11:29

U Mancester Junajtedu sve bolje do boljeg

avatar
Mangus
Saturday, 27.10.2018
10:07

Juve u vezi ima pjanica, cana, bentankura, matuidija, kediru ... Sta ce im jos pogba?

avatar
deki trbic
Saturday, 27.10.2018
11:44

BAS TAKO, IZUZEV AKO IM TREBA MARKETICKI NISTA VISE!!!