Nemci tvrde, Levandovski ima tri opcije na stolu!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 16.05.2019.
16:52
Izvor: Sportske.net

Da li je došlo vreme da Poljaka vidimo i van Bundeslige?

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Naredne subote saznaćemo ko će biti osvajač nemačke "Salatare" za sezonu 18/19. Bitku do samoga kraja biju i najveći timovi Bundeslige, minhenski Bajern i Borusija Dortmund.

Bavarci se nalaze u boljem položaju sa dva boda prednosti, utakmicu zadnjeg 34. kola igraju na "Alijancu" protiv Ajntrahta dok "Milioneri" gostuju u Menhengladbahu svom imenjaku.

Titulu najboljeg strelca će još jednom pripasti Robertu Levandovskom, Poljak ima četiri gola prednosti u odnosu na Pako Alkasera i pet više od našeg Luke Jovića, ali je pravo pitanje da li će efikasni Poljak nastaviti mandat u Nemačkoj i sledeće sezone.

Po pisanju nemačkog Kikera, tridesetogodišnji napadač ima tri opcije na talonu.

Prva je svakako produžetak ugovor sa Bavarcima, boje Bajerna brani od 2014. godine kada je došao za "džabe" iz Borusije. Sadašnji ugovor mu se završava 2021. godine.

Druga opcija jester prelazak u Ligu 1, tačnije u redove francuskog šampiona PSŽ. Klub iz Pariza najverovatnije ostaje bez Edinsona Kavanija, Poljak je viđen kao ime koje bi odgovaralo njihovim ambicijama.

Treća, ali i ne najmanje bitna, jeste Mančester Junajted. "Đavoli" su se par navrata u prošlosti povezivali sa Levandovskim, čak i dok je branio boje "Milionera". Junajted nije zadovoljan sa realizacijom svojih napadača, Lukaku je blizu odlaska u Seriju A, Marsijal takođe. Jedini napred koji je donekle siguran jeste Rašford, ali Englez je možda i premlad da sve preuzme na sebe, "Leva" se nameće kao odlično rešenje.

Robert Levandovski

Ostaje da se vidi da li će Poljak napustiti granice Nemačke posle skoro deset godina provedenih u Bundesligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Friday, 17.05.2019
12:24

Ovo bi bio pun pogodak. Lewandowski je tip igraca slican Ibri, a videlo se kako se Ibra dobro uklopio cak i u ovaj Unitedov krs tim. O ovome bi trebalo ozbiljnije razmisliti, naravno ako je uopste ovo realna vest.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 16.05.2019
18:11

Istina da je Lewa ima 30g u aug 31g ali klasa je, sumnjam da bi ga Bayern pustio za malu cifu bez obzira na godine. Nebih Lukakua zrtvovao radi njega,isklucivo zbog njegovih godina. I imamo daleko vecih problema od spica.

avatar
RedDevil612989
Thursday, 16.05.2019
17:05

Marsijal ostaje, to je sigurno. Ovo sa Levom bi bilo odlicno. On je svetska klasa, igrac koji ima ogroman broj jakih i vaznih utakmica u nogama. Rasford jeste dobar igrac ali mu fali zavrsnica. Leva bi bio odlican mentor ali i zdrava konkurencija.

avatar
Solskjerove bebe
Thursday, 16.05.2019
20:00

Rasford je samo obicno derle,nikad ode njega igraca nece biti.Danas je tako da i kada ima 26 god smatraju da moze napredovati,mlad je,talentovan ovo ono.Nema od toga nista sa 19 god vidis kakav ce igrac biti hoce li biti dobar,veoma dobar ili ce biti svjetska klasa pa vidi Messija,Rooneya i Ronalda sta su radili sa 19 god.Kakav Rashford....

avatar
Ton4i
Saturday, 18.05.2019
14:10

Al'ga napljuva brate..Tacno je da nema ono urodjeno u sebe,nema dobru zavrsnicu,ali i dalje je sasvim dobar igrac,makar bio rezervista sto bi u Fergijevo vreme svakako i mogao biti.
Ali bolji je od mnogih ostalih kojih svakoga dana uveliko hvale,eto i prilicno je mlad,jeste razocarao na nekim utakmicama ali se ne sme zaboraviti da je u nekim mecevima bio jako dobar.
Strpljenje je kljuc,ako za njega kao mladu osobu to nemamo..a Pogba sa druge strane je moje strpljenje vec odavno protracio.