Nemci pišu - Maksimović ima ponude iz Bundeslige!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 07.06.2018.
21:52
Izvor: Sportske.net

Nemanja Maksimović bi mogao uskoro da promeni sredinu.

Screenshot/cdn.livetv.rs
Screenshot/cdn.livetv.rs

Povezane vesti

Fudbaler Valensije, Nemanja Maksimović, mogao bi uskoro da napusti taj klub, prenose nemački mediji.

Interesovanje za njega pokazalo je nekoliko klubova zbog činjenice da nije previše bio u prvom planu u tom klubu prethodne sezone, a među klubovima koji ga silno žele jeste i Štutgart.

Nemački klub ga želi na pozajmicu naredne sezone sa pravom otkupa, a pored tog tima najveće interesovanje je pokazala ekipa Hetafea.

Nemanja je otpao u poslednjem trenutku sa spiska Mladena Krstajića, zajedno sa Jovanovićem, Nastasićem i Gaćinovićem, moraće da sačeka neku drugu šansu da zaigra za dres sa nacionalnim grbom.

Za Nemanju je u ovom trenutku najbitnije da igra, što će biti nešto teže u Valensiji nego u Štutgartu, tako da bi ovo bio dobar izbor za njega.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Friday, 08.06.2018
08:02

Spanija, Nemacka, Francuska, Italija, sve su to lige za njega, jedino nekako ne bih voleo da ode u Englesku.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Friday, 08.06.2018
08:01

1) Rukavina- OUT, Basta- IN, 2) Tosic- OUT, Pejcinovic- IN, 3) Grujic- OUT, Maksimovic- IN, 4) Radonjic- OUT, Sulejmani- IN, 5) Kostic- OUT, Gudelj- IN, 6) Rodic- OUT, Lukic- IN. Dmitrovic (Stojkovic, Rajkovic)- Ivanovic (Basta), Milenkovic/Pejcinovic, Veljkovic/Spajic, Kolarov- Maksimovic/Gudelj (Lukic), Matic (Milivojevic)- Sulejmani (Zivkovic), SMS (Tadic), Ljajic- Mitrovic/Jovic/Prijovic.

avatar
PintoDaCosta
Thursday, 07.06.2018
23:16

Kako bi on legao Laciju umesto SMS-a. Nije mozda sad taj nivo ali zamena adekvatna.
Volim njega SMS-a i Gruju da gledam u sredini. Nisu jos za A selekciju ali u mladjim kategorijama su se bas lepo upotpunjavali. Steta sto ova dvojixa tapkaju dok je Sergej odskocio.

avatar
VANDAL_boys
Friday, 08.06.2018
00:29

Normalno kad je lepo odabrao Gent (cini mi se) pa Lacio. A ne iz Zvezde u Liverpul.. i Grujic da je pokusao neki klub tipa Sporting, Ajax..

avatar
PintoDaCosta
Saturday, 09.06.2018
10:35

Slazem se...cudi me za Maksimovica on je polako krenuo ali sto Valensija u njihovo najturbulentnije doba transfer politike...bas steta. Eto sta moze pogresan izbor kluba da ucini za mladog igraca.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Friday, 08.06.2018
10:02