Nemci otkrili kakav je plan za Grujića

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 04.01.2019.
11:09
Izvor: Sportske.net

Hoće li Herta uspeti da zadrži bivšeg vezistu Crvene zvezde?

Epa/Felipe Trueba
Epa/Felipe Trueba

Povezane vesti

Prvi deo tekuće sezone nije bio preterano uspešan za Marka Grujića (22) iako je vezista Liverpula napravio dobar potez prelaskom u Hertu.

Jirgen Klop je smatrao da će bivši fudbaler Crvene zvezde napredovati na pozajmici u Herti i verovatno bi sve išlo po planu da povrede nisu sputale Grujića.

Samo sedam nastupa uspeo je da zabeleži reprezentativac Srbije u dresu plavo-belih iz Berlina, ali se u Herti nadaju da će bar tokom proleća Gruja uspeti da se dokaže u još boljem svetlu.

Generalni menadžer Herte Mihael Prec otkrio je za "Bild" kakav je plan u slučaju Marka Grujića. Kako trenutno stoje stvari, Srbin bi od naredne sezone trebalo da deluje kao rezerva u Liverpulu.

"Nema nikakvog dogovora sa Liverpulom oko pozajmice za narednu sezonu. Oni žele da ga vrate i da postane rezervna opcija u veznom redu", rekao je Prec.

Jirgen Klop u rosteru trenutno ima Džinija Vajnalduma, Nabi Keitu, Džordana Hendersona i Aleksa Okslejda-Čemberlejna, što znači da Gruju ponovo čeka velika konkurencija, ali bi leto moglo da donese neke nove momente koji bi srpskom fudbaleru donele više prostora na "Enfildu".

Marko Grujić je za Liverpul potpisao pre tri godine, a priključio se klubu šest meseci kasnije. Tokom prethodne sezone bio je pozajmljen Kardifu, a prošlog leta stigao je u Hertu na jednogodišnju pozajmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke