Nemci odustali, dvojac od leta na "Kamp Nou"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 09.04.2020.
13:57
Izvor: Sportske.net

Nemački klub digao ruke.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Kako prenose španski mediji, Huan Miranda i Žan-Kler Todibo se vraćaju u redove Barselone.

Mladi levi bek je bio pozajmljen ekipi iz Gelsenkirhena početkom sezone, ali je upisao svega pet nastupa i neće biti aktivirana klauzula o produžetku pozajmice na još godinu dana, za koju mu je bilo potrebno minimum 20 nastupa u dresu Šalkea.

Pitanje je koliko će biti mesta za Mirandu u Barsi, ali je navodno mladi fudbaler spreman i da zaigra za B tim, samo kako bi igrao u kontinuitetu.

Što se tiče Todiba, on je u januaru stigao na "Veltis arenu", u pitanju je bila kratkoročna pozajmica sa opcijom otkupa.

Za istu je Šalke platio 1,5 miliona evra, a dogovor je bio da nemački klub njegov ugovor od Barse otkupi za 25 miliona evra i da Barsi ostavi mogućnost da ga vrati kad poželi za 50 miliona evra.

Ipak, uprava Šalkea zbog novonastale situacije, prekida sezone koji će napraviti finansijske probleme svima, nije u poziciji da otkupi njegov ugovor po isteku pozajmice na kraju sezone.

To znači da se Todibo vraća na "Kamp Nou", postoji samo mogućnost da tim iz Gelsenkirhena pošalje ponudu u novoj pozajmici, ovoga puta u trajanju od godinu dana.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Thursday, 09.04.2020
15:06

ahahahah ova barsa propada iz dana u dan ahahahhahaha

avatar
Mirjevac
Thursday, 09.04.2020
18:57

Hahaha, propada prva u ligi, igra u LS ima dobru poziviju u LS protiv napolia! Sad ce da jos se vrate neki igraci koji su bili povredjeni i buce jos jac! Bas stvarno propada“ !

avatar
Mirjevac
Monday, 13.04.2020
23:10

deki trbic: Barca ima veliki btoj igraca koje moze da proda, i barca ima mommentalno jos uvek dobre igrace, skoro ako treba ne mora da kupuje, tako da do kraja sezone kad sve ovo prodje i sve proradi eto njoj novca! Mozda nisi zznao da F. klubovi mogu da podignu kredit, kao sto je real podigo 500 miliona eura da renovira stadion, tako i barca moze da poodigne, ali ona ima dovoljno igraca koje ce da proda i da dodje do para! I naravno kad sve prodje smene Bartomea i kad mu sve oduzmu sto je pokrao barci eto opet barci para! Barca je u prednosti ona nema gazdu i nemora nikome da isplacuje dobit, vec su njen gazda navijaci, tu je barca u prednost nad svih klubova!

avatar
deki trbic
Friday, 10.04.2020
12:10

pogledaj kako samo finansiski propadaju....drugo ne samo zbog korone da nemaju para vec su nerealni sa pojacanjima, a rezultati i igra cista sreca....

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 09.04.2020
14:46

doveli Todiboa za 2-3 miliona,nije odigrao ni 2 utakmice za barsu i sad hoce 25 miliona za njega???

avatar
Mirjevac
Thursday, 09.04.2020
18:54

Taj Todibo je igrso kad je barcin B tim iubacio Intera iz lige sampiona! Si ti dobro procitao da bi ga barca kadnije mogla odkupi za 50 ako se uigra i pokaze? On je mlad i ima sanse da se dokaze barci treba odbrana!