Nemci jasni, Mančester može da traži pojačanje na drugom mestu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 05.04.2019.
15:57
Izvor: Sportske.net

Izgleda da neće biti ništa od transfera mladog fudbalera.

Epa/Jon Super
Epa/Jon Super

Povezane vesti

Džejdon Sančo je eksplodirao u Bundesligi ove sezone, odmah je dokazao da poseduje ogroman talenat.

Trenutno je i najbolji asistent Bundeslige sa 13 asistencija, jasno je da je reč o velikom potencijalu, što je prepoznao i Gereta Sautgejt, koji mu je dao priliku da debituje u seniorskoj reprezentaciji Engleske.

U Dortmundu su oduševljeni, ali se šuškalo da bi mogli da ga prodaju za veliki novac već na leto.

Mančester junajted je navodno pokazao interesovanje za bivšeg fudbalera gradskog rivala Sitija, ali izgleda da će morati da nastave potragu za novim desnim krilom na drugom mestu.

Izvršni direktor "Milionera" Hans-Joakim Vacke je izjavio da klub ne želi da se odrekne Sanča i da će mladi Englez igrati na "Signal Iduna Parku" i naredne sezone.

"Nećemo ga prodati, to je činjenica. Jasno je svima stavljeno do znanja da će Džejdon naredne sezone igrati za BVB", izjavio je Vacke.

Dzejdon Sanco

On je izjavio i da je oduševljen njegovim napretkom, ali ga upozorava da ne sme da izgubi fokus.

"Njegov napredak je briljantan.

Za svoje godine igra neverovatno dobro jer radi stvari koje ne možete da isplanirate. Ali moramo da budemo oprezni da se ne napravi hajp. Ovaj momak samo što je napunio 19 godina.

Ne sme da izgubi ni milimetar fokusa jer se kod vrhunskih igrača svaki delić računa
", izjavio je Vacke.

Dakle, Junajted će morati da nastavi potragu za pojačanjem na drugom mestu, Sančo ostaje u Dortmundu, što je verovatno i najbolje rešenje za njegovu karijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 05.04.2019
19:06

To cu price BVB a on je Eng a ne Njemac, MANU je sigurno spreman ponuditi nepristojnu ponudu. Potrebno je desno krilo a on to igra tako da i u MANU ce biti standardan i to mu samo moze doprinjeti jos vise da bude standardan u rep Eng.

avatar
Rosso 21
Friday, 05.04.2019
17:03

Neće ga prodavati sigurno još dve sezone, nastavi li da igra na ovako visokom nivou, njegov potpis će vredeti 200m. Strašan klub!