Nemanji Matiću propao transfer?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.11.2019.
12:06
Izvor: Sportske.net

Srbin ima prevelika primanja...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Inter i dalje razmišlja o pojačanjima, ali to neće biti Nemanja Matić, verovatno ni Arturo Vidal.

Naime, nakon sastanka predsednika Žanga sa Marotom, odlučeno je da Matić nije garancija, da ima preveliki ugovor i da u ovom trenutku nije potreban Italijanima.

Što se tiče Vidala situacija je teška, iako je Čileanac raspoložen da sarađuje sa Konteom pod kojim je igrao u Juventusu. Barsa ne želi da pusti "Ratnika", osim ako Sensi, Škrinjar ili Lautaro Martinez ne budu deo transfera što će Inter odbiti.

Mnogo lakše bi im bilo da dovedu Rakitića, ali Hrvat nije zanimljiv Konteu, on želi drugačiji tip igrača.

Ono što je sigurno u ovom trenutku je da će Inter učiniti sve da dovede Darmijana iz Parme, kako bi zatvorio bokove u defanzivi, a eventualno pojačanje bi moglo da usledi u veznom redu samo ako održe korak sa Juventusom, odnosno budu imali šanse za titulu.

U suprotnom sačekaće leto i tek tada dovesti nove igrače...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Monday, 04.11.2019
15:48

Candreva, D'Ambrosio i Lazaro na desnom boku, Asamoah, Biragi i Di Marko na levom boku...da bi Darmijan dosao morace neko da ode, a jedino se Di Marko pominje kao kandidat za odlazak. Uz to treba znati da D'Ambrosio moze igrati i na levom boku sto iskljucuje Darmijana kao opciju. Sto se tice Barselone oni su navodno nudili Umtitija i Rakitica ili Vidala za Skrinjara, Sensi i Lautaro su im planovi za leto. Matic jeste i dalje opcija, ali ce morati da drsticno smanji platu ako zeli da dodje, a Junajted da pristane na minimalac

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 05.11.2019
18:41

Matic ne moze do minuta u raspalom Junajtedu pored isto prosecnih igraca a igrace u Interu koji je sad sila?