Nemac ruši Kepu, to je definitivno! Ovu listu golmana spremio je Lampard, Petr Čeh je protiv, šta će odlučiti?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 22.07.2020.
11:33
Izvor: Sportske.net

Čeka se potpis Kai Haverca, ali Čelsi ima problem sa golmanom. I opcije koje se pominju nisu realne, neke i nisu kvalitetne, umešala se legenda kluba...

EPA-EFE/Adam Davy/NMC/Pool
EPA-EFE/Adam Davy/NMC/Pool

Povezane vesti

Kai Haverc ne želi da čeka. Iako je Leverkuzen pristao, ali želi da se završi LE, pa da se onda dogovore poslednji detalji, Nemac ima drugu ideju, naime, on traži da klub prihvati ponudu "Plavaca" i da transfer bude objavljen.

Odigraće završnicu LE, ali želi da se obezbedi. Danas se Leverkuzen vraća treninzima, i navodno će talentovani fudbaler svoju odluku, odmosmo zahtev saopštiti klubu.

U pitanju je oko 90 miliona sa bonusima, što su "Farmaceuti" i tražili, pa Haverc ne vidi razlog da se čeka da se sporazum završi.

On će postati najskuplji igrač u istoriji kluba, smeniće sa tog mesta Kepu koga Lampard i dalje želi da se oslobodi. Španac nema dovoljnu visinu za golmana u PL, prekid mu je problem, pa sada u Čelsiju ne znaju šta da rade.

Iz Španije je stigla vest da su probali sa očajničkim potezom nudili Kepu i novac za Ter Štegena, to se neće desiti. Jedini koji su voljni da uzmu Baskijca su Bilbao i Sevilja, prvi bi ga platili oko 30 miliona, iako su ga prodali za 80, a Sevilja bi pozajmicu.

Pa šta su opcije za Lamparda.

Pre svih Din Henderson najbolji golman PL, on neće nazad u Junajted, ako mu ne garantuju da će braniti, a teško je verovati da će De Heu i pored slabe fore, sa primanjima od 20 miliona ostaviti na klupi.

Hendersonu Čelsi nudi dvostruko veću platu nego što bi imao u Junajtedu, ali "Đavoli" ne bi da pojačavaju rivala, sa druge strane treba im novac za Džejdona Sanča.

baner 5


Div Forster iz Seltika je jedna od opcija za "Plavce", ali žele kvalitetnijeg golmana.

Ko još dolazi u obzir?

Areola koji je bio rezerva u Realu se pominje, jer u PSŽ ne može da brani, ostaje i varijanta Onana, Nigerijac iz Ajaksa, ali to je malo verovatno.

Zanimljivo legendarni Petr Čeh koji je sada savetnik smatra da je, ako već ne mogu da dovedu golmana tipa Oblaka i Ter-Štegena bolje da se pouzdaju u Kepu, i spreman je da pomogne da Baskijac vrati samopouzdanje. Ali, Lampsova je poslednja, on jednostavno ne veruje u rekordno pojačanje i želi višeg golmana boljeg u prekidima.

Čelsi jeste najviše golova primio posle centaršuteva i u tome menadžer vidi najveću slabost tima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Wednesday, 22.07.2020
13:42

Ne razumem, ako je problem u skoku sto onda menjati golmana. Prioritet treba da bude jedan stameni, dominantan stoper, tipa Kulibali, Upamekano, a ne golman, koji ruku na srce nije neka klasa, ali svakako je manje kriv od katastrofalne odbrane

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 22.07.2020
12:58

Najbolje resenje bi bilo Kepa+pare=Donaruma to bi proslo i resili se problema

avatar
Provokator
Wednesday, 22.07.2020
12:26

Lampard je dokazao da mu se moze verovati, napravio je mnogo vise nego sto se ocekivalo, uzevsi u obzir transfer zabranu, lose stanje u timu, odlazak najvece zvezde ... Oslonio se na klince i svoje trenersko umece i evo, 3 u ligi, finale FA kupa. Malo li je za prvu sezonu i uz to da je relativno nov u poslu ? Ne treba ni da isticem da je najveca legenda u "istoriji" Celsija.

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 22.07.2020
12:23

Golman? A ko skače prekide sada u Celziju? Nema više terija, baneta, drogbe da se vrati, kejhila....... Bolje odbranu sredite

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 22.07.2020
12:18

Areola i Onana su odlicni golmani i bili bi dostupni za oko 30mil. Za Hendersona ne znam bas, ako Junajted odluci da mu da sansu umesto De Hee, onda nema teorije da ga dovedemo. Nik Poup je recimo isto odlican golman. Ne znam sto se toliko zapinje za Ter-Stegena i Oblaka kad su to nerealne mete. Cak i da dodju, to je previse novaca za jednog golmana, a treba dovesti i stopera i levog beka. To je samo moje misljenje, ne dajem ja pare iz svog dzepa.

avatar
The KING (return)
Wednesday, 22.07.2020
11:53

Koji prekidi, gde Kepa ima problema sa prekidima? Lampard se puno zaneo mogao bi zbog Kepe na kraju da pogine, niko nece coveka od 80.miliona oterati iz hira trenera, Kepa brani katastrofalno od kad je Lampard trener, a covek nema trenera golmana...

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 23.07.2020
01:41

Svi su zaboravili sta je prosle godine sve skidao i bio najbolji na terenu uz Azara.Sto kazes bolje da ga Ceh i trenira nego Hilario koji je bio 3 golman u Celziju ili bolje Cudicinia da tu stave nego Hilaria na tu poziciju.Ja i dalje stojim pri cinjenici da je Kepa extra golman samo postoje neki problemi u svlacionici koji sigurno najvise njega pogadjaju zato i slaba forma.

avatar
deki trbic
Thursday, 23.07.2020
09:43

neka ga prodaju za 30-40 miliona, bolje to nego golman koji je nizak za PL i koji je onako moze se reci rupa od golmana...xD