Nemac blizu dogovora, Juventus traži pleja, ovo su dve jedine solucije?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.11.2020.
09:38
Izvor: Sportske.net

Isko ne želi u Seriju A, hoće li Pirlu ispuniti želju sa šest meseci zakašnjenja?

EPA-EFE/ALBERTO LANCIA
EPA-EFE/ALBERTO LANCIA

Povezane vesti

Juventus će se izgleda osloboditi Samija Kedire šest meseci pre isteka ugovora. On prima novac i trenira, van kombinacije je, klub ne računa na njega.

Odbio je letos da se nagodi, ima ugovor od pet miliona neto u poslednjoj sezoni, Juve će spasiti polovinu (ili pet bruto) ako tako hoćete u slučaju da se Nemac dogovori sa Evertonom.

Italijanski mediji tvrde da će Juventus u tom slučaju probati da dovede nekog veznog igrača. Artur i dalje nije ono što su u Juventusu mislili da jeste, pričalo se o Isku, ali mada je na diskontu on preferira odlazak kod Gvardiole.

Dve su mete, navodno.


baner
Jedna je letošnja, Pirlo ga je tražio, ali je bio preskup, Sasuolo za nekadašnjeg igrača Milana, Lokatelija drži cenu od 30 miliona. On bi rado u Juve, ali čini se da je to teška misija, iako su Juventus i Sasuolo prijateljski klubovi. Nema ni logike da ga se De Zerbi odrekne u januaru, timu ide sjajno u vrhu su tabele i sanjaju da ponove Atalantine uspehe iz prošle sezone.

Verovatnija opcija je Rodrigo De Pol. Za Argentinca je lobirao Dibala, najbolji su prijatelji, hteo ga je i Inter, ali je takođe skup. Ipak, De Pol bi mogao da stigne po formuli "Morata", na dvogodišnju pozajmicu sa obaveznim otkupom.

baner

Hoće li Udineze pristati, ostaje da vidimo, tek mnogi smatraju da Juventus mora da dovede još jednog kreativca i da se odlazak Pjanića itekako oseća u igri šampiona...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 27.11.2020
14:56

Lokateli ! Neka ostane jos 6 meseci tamo gde je , leto 2021 u crno-belo

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 27.11.2020
10:54

Kakav (De) POL, jbt...

avatar
JC\'90
Friday, 27.11.2020
10:48

Artur nije to to, al zato Lokateli i De Paul jesu, smesno da smesnije ne moze. Artur je klasa za njih.