Nema više opcija, Ikardi ide na sud!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 02.08.2019.
13:01
Izvor: Sportske.net

Posle jučerašnjeg razgovora, Argentincu je ostalo samo jedno...

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Pomaka nema, Inter se oslobodio Naingolana, Belgijanac je otišao na pozajmicu u "svoj" Kaljari.

Ali, ključeve prelaznog roka drži Mauro Ikardi. Naime, Argentinac odbija da ode bilo gde, osim u Juventus. Naime, prema informacijama italijanski medija, osim Napolija i Rome, odbio je pozajmicu u Arsenal, kažu čak da je spreman da ostane u Interu.

Tim se vratio iz Azije, ali su juče čelnici kluba razgovarali sa Ikardijem i pripretili mu, da ako ne ode, neće odigrati ni minut.

Vanda Nara je najavila tužbu, pominjalo se i ranije, ali sada je izgleda stvar dovedena do kraja, Ikardi koji ima ugovor i ispunjava sve obaveze će tužiti klub za mobing.

On bi se pozvao na slučaj "Pandev" kada je Makedoncu zabranjeno da trenira sa timom, sud je tada presudio u njegovu korist i otišao je kao slobodan igrač u Inter.

Ikardi ima obećanje Juventusa, ali sada su se stvari promenile, jer ako dođe Lukaku, "Bjankoneri" moraju da se oslobode ne samo Iguaina, već i Mandžukića kako bi otvorili još jedno mesto za špica.

Šta će od svega biti videćemo, Konte je nervozan, nema dogovora ni oko Džeka, tražio je i Vidala, ništa od obećanih pojačanja nije dovedeno, a počeo je avgust...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 02.08.2019
17:08

Joj jedva cekam da pocne prvenstvo starno mi je dosta prica o Icardiu Lukaku Deki Dibali i Pipiti

avatar
INTERnacionalist
Friday, 02.08.2019
14:13

Samo ne znam sta ce mu sud pomoći, pod ugovorom si sa klubom, redovno primaš ugovorenu platu, nećeš igrat al ni to ti niko nije garantovao, nisi prodat juventusu jer nije došla odgovarajuća ponuda..zdravo dovidjenja!

avatar
Boran83
Friday, 02.08.2019
17:01

Moraju da ga vode sa sobom a ne da bude izolovan od celog tima, ima prava da ostane u interu i da odbija sve ponude ako zeli, ne mora da igra ali mora da bude na klupi.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 02.08.2019
17:10

Sta bi ti strucnjak napravio ? Ostavio ga na tribinama i izgubio 40 ili 50 mil ???? Ma daj nisi valjda tako naivan

avatar
Amalainter
Friday, 02.08.2019
14:06

Stvarno sramota i za Icardija(mogao je postati legenda kluba) a i za rukovodstvo sto se tako prepucavaju preko neke totalno nebitne osobe kao sto je Nara..

avatar
Jean-Luc Picard
Friday, 02.08.2019
13:06

Ovde sve samo vanda muti, nece ziva sa severa italije, moda je tu.