Nema stajanja, Juve već sprema novu transfer bombu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.08.2018.
09:10
Izvor: Sportske.net

Oprobani recept poput onog sa Emre Džanom i još nekoliko igrača, probaće sve da završe, mesto će otvoriti Sami Kedira...

Adidas Twitter
Adidas Twitter

Povezane vesti

Juventus je počeo sezonu pobedom, čitavo leto bili su na naslovnim stranama zbog Kristijana Ronalda, a navodno već rade na novom velikom transferu.

On bi mogao da bude ugovoren već na zimu, realizovan na leto, tražiće vezistu, otvara se mesto pošto je za Kediru ovo verovatno poslednja sezona među "Bjankonerima".

Tri su imena na listi, jedno Adrijan Rabio koji bi na leto trebalo da bude slobodan igrač. Ne želi da produži ugovor, kako pišu italijanski mediji u ovom trenutku Juventus je u prednosti u odnosu na Katalonce i par engleskih klubova.

Međutim prva želja ostaje Pol Pogba, bez obzira na interesovanje Barselone, ako Juventus bude skupio novac, Francuz bi dao prednost bivšem klubu. Još jedna opcija ostaje naš Sergej Milinković Savić, ali on će morati da ponovi prošlu sezonu kako bi došao ponovo u orbitu interesovanja italijanskog šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevil612989
Tuesday, 21.08.2018
16:49

Ne volim Juve bas zbog ovakvih transfera. Samo pregovaraju klubovima iza ledja i cekaju zadnju sezonu ugovora da obore cenu ili da dovedu igraca za dzabe. Ipak, sve je to biznis.

avatar
MarioJ
Tuesday, 21.08.2018
11:32

Savica zaboravite on je proslost. Nema biranja izmedju Rabioa i Sergeja.
Rabio igra vec nekoliko srzona na vrhunskom nivou, u vrhunskom klubu, Ligu sampiona, Francusnki reprezentativac i osvajac brojnih trofeja. I to je postigao sa 23.
Sergej M.Savic ima iza sebe jednu vrhunsku sezonu i daleko manjem klubu i bez ucesca ili zalazenog rezultata u Evropi. Ucesce istog na Mundijalu necu komentarisati.
Znaci definitivno kaparisati Rabioa. Takvog igraca dovesti bez obestecenja bi pre uzeo nego Pogbu i Sergeja u pola cijene.

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Tuesday, 21.08.2018
11:02

Odlican transfer,malo da se podmladi vezni red sa Can,Bentancur,Rabiot. Ali ipak mislim da ce pored ove trojca i Pjanic,Matuidi doci jos jedan vezni nadam se Rakitic/Kroos.

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Tuesday, 21.08.2018
17:48

Juve će učiniti sve da dovede Rabioa. Gledao sam ga protiv Monaka u super kupu, momak diriguje veznim redom.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 21.08.2018
10:33

Rabio za dz je najbolja opcija , onda Pogba , SMS nikako

avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 21.08.2018
09:21

Sergej je imao promotivnu sezonu,u kojoj je bio potpuno slobodan u igri i dobro se predstavio.Međutim,sada treba da potvrdi kvalitet,što će biti jako teško,protivnici će ga bolje zatvarati i više voditi računa o njemu,kako bi ga neutralisali.Prošle sezone se poigravao,ali od SP,naovamo,strahovit pad.Bojim se da je za njega Lacio vrh,a cena u eventualnom transferu neće biti veća od 25-30 miliona eura,