Nema nazad, Zaha odlazi iz Palasa!

Autor: Stefan Matić
sreda 07.08.2019.
18:58
Izvor: Sportske.net

Ofanzivac Kristal Palasa razočaran u svoj klub.

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Engleski Skaj Sport prenosi da je reprezentativac Obale Slonovače odlučan u nameri da napusti "Selhurst Park" te je podneo zahtev za transfer!

U prošlosti su se izdvojila dva imena u trci za odličnim krilnim igračem, to su Arsenal i Everton.
Teško je očekivati da "tobdžije" otvore ove skupocene pregovore sa obzirom da su već doveli Zahinog saigrača iz reprezentacije, Nikolu Pepea.

Sa druge strane Kristal Palas je odbio zadnju ponudu "karamela" koja je glasila 70 miliona funti plus Džejms MeKarti i Čenik Tosun. Teško je verovati da Everton može ponuditi jaču ponudu od ove, ali potez Zahe bi mogao da olakša posao klubu sa "Gudison parka".

Zaha je ponikao u Palasu, zatim 2013. godine prelazi u Mančester Junajted gde se nije najbolje snašao da bi se samo dve godine kasnije u transferu vrednom četiri miliona evra vratio svojoj kući.

Videćemo kakav je dalji sled događaja, ni igrač ni klub nemaju mnogo vremena s obzirom da se prelazni rok za Engleze završava sutradan.

Zaha

Ako ne bude prodat u okviru Premijer lige, Zaha bi bio prinuđen da nađe rešenje van Ostrva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Thursday, 08.08.2019
02:50

Znaci gruba procena, Zaha vredi 90m funti? Sta je covek uradio da kosta toliko, jeste on dobar fudbaler, ali Richarlison je doktor za njega, a Bernard nije nista slabiji na toj levoj strani, za te pare bolje bi im bilo da kupe Sidibea umesto sto su ga doveli na pozajmicu i jos jednog vrhunskog stopera, jer su tu najtanji...Ovaj tim moze da se bori za top 4 sa dobrim trenerom.