Nema milosti, Real već "pakuje" smenu Zidanu, zna se ko čeka u senci!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 03.08.2019.
20:58
Izvor: Sportske.net

Nemaju strpljenja, ovo će još više pogoditi Zidana posle situacije oko Pogbe...

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Situacija oko Zinedina Zidana je sve gora. Pritisak raste, iako šampionat nije ni počeo, problem su njegovi sukobi sa Perezom. Prvi oko Bejla i odlaska Velšanina, drugi oko Pogbe, tačnije pregovaranja sa De Bekom iza leđa trenera.

Navijači su se okrenuli protiv francuskog trenera, vratio se na klupu tokom prošle očajne sezone, ali nije uspeo ništa da promeni.

Večeras mediji tvrde da neće dugo potrajati na klupi Reala. Postoji i neka teorija da je Bejlu došapnuto da sačeka, da će se stvari promeniti.

Naime, Perez želi, da kao i prošle sezone vrati Murinja. Tada se Ramos usprotivio i pobunio svlačionicu, ali ovoga puta predsednik Reala neće dozvoliti da mu niko stane na put.

Podsetimo Murinjo je tri godine vodio Real, osvojio prvenstvo i kup, ali zbog sukoba sa Ronaldom i Kasiljasom je napustio Madrid i vratio se u Čelsi.

Posle samo dve godine ga je Perez zvao da se vrati, Portugalac je odbio. Sada nema klub, sve velike klupe su zatvorene, nadao se Interu ili Pari Sen Žermenu, odbio je ponude nekih slabijih klubova. Takođe, pikirao je mesto u Bajernu, ali je Kovač preživeo.

Sada izgleda čeka, ako Realu krene loše, Zidan će se povući, a Žoze Murinjo se posle sedam godina vratiti na "Bernabeu".

Jasno, da bi se to desilo, Pogba mora da ostane u Junajtedu, jer će teško pristati da radi sa Murinjom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steffmajster
Sunday, 04.08.2019
10:25

jedva cekam Murinja da se vrati :D

avatar
MunzeKonza
Saturday, 03.08.2019
23:28

Zidan je lud sto se uopste vratio. Perez mu je obecao da ce se on pitati za transfere i na kraju je ispalo da je ipak Perezova poslednja. Perez out! xD

avatar
riquelme
Saturday, 03.08.2019
22:52

Steta bi bila... Ali svakako se Zizu istripovao da moze da menja odluke koje dunu Perezu. Nije mi jasan bio ni njegov povratak nazad. Bas je smekerski otisao, vezao 3 LS, da je uzeo i jos jednu pored jedne osvojene lige bili bi TOP. Tacno je znao da bez Ronalda to nije isti Real a i ovako se Barsa spremala za bombasticna pojacanja pored vec jake ekipe. Mislim da ni Zoze ne treba da dolazi. Covek je razdrmao klub posle ozbiljne pauze, napravio je pomake u svim takmicenjima cak i uzeo 1 titulu. A igrao je protiv najuigranijih i najboljih, najtalentovanijih igraca na 75 % pozicija na svetu verovatno i u istoriji. A i sada bi mu se desilo slicno. Dovoljni su Mesi, Suarez i Grizman ne racunjajuci Rakitica, Kutinja, Busketsa i top odbrane a ako dovedu jos i Nejmara tu nema sta da se trazi. Steta bi bilo da ga ponovo targetiraju kao nekog ko ima dobru ekipu a ne moze da osvoji u 3-4 godine vise od 1 trofeja a ne bi mogao niko vise od toga. Barsa u naredne 2-3 godine planira da pokupi sve trofeje koje moze dok imaju Mesija. Svakako bojkotovati Florentina, pogotovo ako iskulira Zizua a i ko god da dodje pored ove ekipe bez Mbapea, Sanea, Eriksena, i pomocnih bekova Menijea i Alonsa nema sta da trazi protiv Barse. Mada i Kros i Modric su za 2 godine aut tako da ce im i tu trebati ozbiljne dase da to nadomeste...

avatar
Opet onaj Anonymous
Saturday, 03.08.2019
22:26

Sumnjam da ce tako brzo biti smjenjen jer ovo su samo pripremne utakmice a u prvenstvu nemaju neku konkurenciju realno. Tu su samo Atletico i Barsa, doveli su dosta dobrih igraca. Hazard im sigurno nece nadomjestiti broj golova koje je Ronaldo davao. Treba im kvalitetan vezni kao sto je Pogba, bas takav tip veznog. Tesko da ce Benzema preuzeti tu ulogu i da ce davati bas veliki broj golova.

avatar
RHawtin
Saturday, 03.08.2019
22:22

Vladimir Stojanović zvani skandal xD Salim se :* Samo ti zanimaj narod, dosadno dok ne krene fuca

avatar
Don Carlo
Saturday, 03.08.2019
21:13

Nista me vise ne bi iznenadilo, zadro je za Pogbu maximalno, da je bar neko pojacanje pa da covjek razumije

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 03.08.2019
21:10

Španska serija :D

avatar
Saturday, 03.08.2019
21:01

Sta je Azar bogu zgersio,ako mu dodje Murinjo opet ce na beka,ma Zidan nema veze,ne bi me cudilo da nako sveka prva dva vezana koksa u primeri popije otkaz...