Nema milosti, "magični Dejan" stigao u Juve, letošnja pojačanja su na prodaju!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 02.01.2020.
11:56
Izvor: Sportske.net

Par njih očekivano nema mesta, Perin i Mandžukić već zvanično otišli, čekaju se ponude...

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Dejan Kuluševski je u ovom trenutku na pregledima, sada se pojavljuju informacije da će se posle potpisivanja ugovora sresti sa Sarijem, kao i spekulacije da će mu trener preneti da ga odmah želi u timu i da bi bilo najbolje da ne čeka leto u Parmi.

Jasno da se "Dukali" bune, ali ne pitaju se oni, Kuluševski je bio Atalantin igrač na pozajmici na "Tardiniju", pa je ekipi iz Bergama svejedno, uzeli su 35 miliona, plus bonuse, Juventusova je poslednja.

Navodno je Parma već počela da traži zamenu, a Juventus će posle kupovine Kuluševskog probati da dovede još i levog beka, kao i da se oslobodi nekolicine igrača.

Perin je već otišao u Đenovu, za Ruganija nema mesta, pregovaraju sa Lesterom o njegovoj prodaji. Emre Džan je na izlaznim vratima, Juventus traži 30 miliona, Dortmundu ili PSŽ. Moguća je trampa za Paredesa sa Parižanima, ali sada više vezisti nisu prioritet.

Ko bi još mogao da ode. Rabio ima ponudu Arsenala, a zanimljivo da nisu sigurni ni Remzi koji je takođe došao u junu kao slobodan igrač, i Bernadeski u koga je uloženo mnogo, ali je u očajnoj formi ove sezone i daleko je od tima. Problem su i povrede Dijega Košte jer njega Sari hoće u timu, ali Brazilac nikako da bude spreman.

Paratići neće imati milosti, skresaće trojicu ili četvoricu igrača (Perin i Mandžukić) su otišli, povoljna okolnost je što je Juve Džana, Rabioa i Remzija doveo kao slobodne igrače i na njima ne može da izgubi novac, već samo napuni kasu.

Pogađate, cilj kluba je da prihodi budu veći od troškova, razlog se zove Pol Pogba koji je prva meta na leto...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR (6xx)
Thursday, 02.01.2020
20:42

Steta sto Rugani nema mjesta, ako Lovren vec ide volio bi da Klop dovede upravo Ruganija u Liverpul

avatar
The_Matrix
Thursday, 02.01.2020
14:31

Osnovno ne poznavanje materije. Parma se pita i to bas dosta. Oni imaju pravo na njegov ugovor u duzini od godinu dana. Sada ostaje samo da im ponude novac ili igraca nekog na pozajmicu kako bi ga oslobodili tog ugovora. Inace je Kulusevski veliki talenat

avatar
juvealexx
Thursday, 02.01.2020
17:46

Koliko je meni poznato ako je igrač na "pozajmici" klub ga može u svakom trenutku povući sa pozajmice ako se igrač složi ,pa šta bi trebao Juventus , čekati 2 god da dobije igrača kojeg je platio 🤣

avatar
RaZZoR (6xx)
Thursday, 02.01.2020
20:43

Eh da su ubacili obavezu otkupa nesto bi se i pitali ovako, dobice mrvicu novca i to je sve

avatar
Opet Anonymous
Thursday, 02.01.2020
13:58

Dijega Košte ili Douglasa Coste?

avatar
juvealexx
Thursday, 02.01.2020
13:51

Dokazao se u Parmi ali to ne znači da će biti uspješan u Juventusu , ,vidimo da rabiot i Ramsey nisu ispunili očekivanja a kudikamo su poznatiji u "svijetu nogometa" od kuluševskog , treba pravo pojačanje na sredini terena tipa pogba ili ericksen jer to je "rak rana" momčadi već 3 god , Pjanić igra sve lošije , khedira je ozlijeđen matuidi ne može bolje a Ramsey i rabiot su očajni ,can je praktično već "bivši" i još jedan transfer promašaj

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 02.01.2020
13:38

..dobar igrač, vec je dosta pokazao sa 19 godina!