Nema milosti, januarska metla, Barsa otpisala trojicu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.09.2019.
11:28
Izvor: Sportske.net

Navodno im je već saopšteno da potraže novi klub, Valverde želi da dodatno smanji fond igrača, ali i pruži šansu mlađim fudbalerima.

2018. EPA-EFE/Alberto Estevez
2018. EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

Barselona neće kupovati u januaru, makar, kako su potvrdili izvori bliski klubu, Nejmar će sačekati leto, mada postoji određeni otpor pre svega zbog finansija.

Ali, zato Valverde traži da trojica igrača napuste tim, odnosno da se smanji igrački kadar.

Rakitić i Vidal su na izlaznim vratima, trener Barselone je već ukazao na taj problem, ima sedam vezista za tri mesta. Želi da forsira Alenju, kao i Serhija Roberta koji je univerzalac, pa će dvojica iskusnih napustiti klub.

Rakitić je odbio PSŽ, bio blizu Juventusa, ali nije bilo vremena da se transfer ostvari. Vidala je želeo Konte u Interu, ali je Barselona tražila previše novca.

Treći igrač koji bi mogao da napusti klub je Samjuel Umtiti. On je povređen, nije želeo da ode, čak je rekao da su vesti o njegovom transferu u Arsenal laži i da nijednog trenutka nije pomišljao da napusti Barselonu.

Ali, neće igrati čak ni da je spreman, Pike i Lengle su neprikosnoveni, šansu će dobiti i Todibo, a priliku čeka i mladi urugvajski reprezentativac Arauho koji je dobro igrao za filijalu prošle sezone.

U svakom slučaju Valverde ima 22 igrača, ali želi manje na proleće, pogotovo u veznom redu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Friday, 20.09.2019
17:11

I ovog se sad sjetio? Umjesto da se sjetio ovog prije mjesec dana. On sad nasao.